Pensionado McGregor zoekt ouderwets ruzie en beschuldigt Khabib van laffe daad

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov zullen nooit vrienden worden. Er is te veel gebeurd tussen de twee kemphanen. Toch werd anderhalve maand geleden duidelijk dat er toch een grens is. McGregor stak zijn aartsrivaal een hart onder de riem en leek de strijdbijl te begraven. Nou, dat blijkt van korte duur. De Ierse UFC-vechter heeft namelijk een nieuwe strijdbijl gevonden en zwaait daarmee wild in het rond.

Halverwege mei liet Conor McGregor zich nog van zijn beste kant zien. The Notorious reageerde zeer begripvol op het bericht dat de vader van Khabib er slecht aan toe was. Abdulmanap Nurmagomedov lag in het ziekenhuis en worstelde met heftige complicaties door een longontsteking. Net als zijn zoon is ook Abdulmanap een grote naam in de vechtsportwereld.

Vredespijp is snel uitgedoofd

Conor McGregor reageerde op een steunbetuiging van de UFC. Hierin liet hij weten te bidden voor Abdulmanap en sprak met veel respect over de de prestaties van Nurmagomedov senior. Tot slot liett hij weten te bidden voor de hele familie en dus ook voor zijn aartsrivaal Khabib.

Zou Conor McGregor door zijn pensioen dan toch wat zachter geworden zijn? Nou, nee. De voormalig UFC-vechter is weer ouderwets ruzie aan het zoeken en trekt de ziekte van Nurmagomedov senior nu juist in twijfel. Hij beschuldigt Khabib ervan dat hij zijn vaders ziekte overdreven heeft en gebruikt als excuus.

McGregor beschuldigt Khabib van laffe daad

Deze beschuldiging deed hij dit keer niet via Twitter, maar in een reactie op een Instagram post van het neefje van Khabib. Abubakar Nurmagomedov deelde een foto uit het gevecht tussen zijn neef en Conor McGregor. Daarbij zette hij in het Russisch: ‘This is when the coronavirus and you can’t breathe.’

Toen Conor McGregor werd gewezen op de post reageerde hij direct. In zijn reactie beschuldigt de Ier de familie Nurmagomedov ervan dat ze de ziekte van Abdulmanap als smoes gebruiken om gevechten te ontlopen: “A cover up to hide the lack of activity and the pulling out of fights and running away.”

De reactie van Conor McGregor. (Afbeelding: RT.com)

De gezondheid van Nurmagomedov senior

Khabib Nurmagomedov heeft nog niet gereageerd op deze beschuldiging van McGregor. Zijn manager, Ali Abdelaziz, deed dat wel en noemt de Ier “”the lowest scum on this earth.” Khabib liet onlangs wel weten dat het beter gaat met zijn vader, maar dat hij nog steeds een lange weg te gaan geeft. Abdulmanap heeft het coronavirus verslagen, maar kampt nog met hart- en nierproblemen die zijn ontstaan door het virus.

Lees ook: Dit is de enorme hoeveelheid prijzengeld die The Notorious verdiend heeft

Reageer op artikel:
Pensionado McGregor zoekt ouderwets ruzie en beschuldigt Khabib van laffe daad
Sluiten