Conor McGregor in de boeien geslagen tijdens liefdadigheidstrip

Conor McGregor mag dan wel met pensioen zijn, hij weet nog steeds hoe hij de headlines moet halen. Helaas voor hem is dat zeer zelden positief. Meestal heeft de UFC-vechter weer iets naars gezegd over rivaal Khabib Nurmagomedov, maar ditmaal is het een stuk serieuzer. De Ier is gearresteerd op Corsica en wordt verdacht van poging tot aanranding.

Conor McGregor kwam met goede bedoelingen naar Corsica. De Ier was aanwezig op het eiland om veiligheid op en rond het water onder de aandacht te brengen. Het plan was dat hij mee zou doen aan een waterfietstocht van 180 kilometer. Waarschijnlijk werd hij hiervoor uitgenodigd omdat hij zo goed kan trappen. Helaas ging deze tocht, waar ook de prinses van Monaco deel aan nam, aan de neus van Conor McGregor voorbij.

Conor McGregor opgekapt voor poging tot aanranding

De voormalig UFC kampioen was namelijk druk bezig om zichzelf te verdedigen. Op 10 september werd er een aanklacht tegen hem ingediend die vervolgens leidde tot een arrestatie. Conor McGregor zou volgens TMZ een poging hebben gedaan tot aanranding. Dit gebeurde in een bar op het Franse eiland. Wat er allemaal in de bar heeft plaatsgevonden, is nog onduidelijk. Het lijdend voorwerp in dit verhaal ontkent in ieder geval dat er iets gebeurd is.

Conor McGregor in betere tijden:

Een woordvoerder van The Notorious laat weten dat de voormalig UFC-vechter ‘alle beschuldigingen van verkeerd gedrag met klem ontkent.’ De politie zag daarom geen reden om nog langer vast te houden. Volgens de woordvoerder is Conor McGregor na het verhoor weer vrijgelaten. Dat betekent niet dat de zaak daarmee is afgedaan. Dit verhaal gaat ongetwijfeld nog een staartje krijgen.

Schijn tegen

Conor McGregor heeft de schijn tegen als het om het uitgaansleven gaat. Vorig jaar zorgde hij voor problemen in een bar in Dublin. Dat incident werd op beeld vastgelegd. Hierop was te zien dat de Ier een oudere man neersloeg om bizarre redenen.

Reageer op artikel:
Conor McGregor in de boeien geslagen tijdens liefdadigheidstrip
Sluiten