Connected: team achter Into the Spider-Verse onthult nieuwe animatiefilm

Het team achter het fantastische  Spider-Man: Into the Spider-Verse is terug met een nieuw project: Connected.

Phil Lord en Chris Miller hebben de eerste volledige trailer gedeeld voor hun nieuwe animatiefilm.

Na vijf jaar: Connected

Fans van Spider-Man: Into the Spider-Verse hoeven niet op een vergelijkbare animatiestijl te rekenen, maar desalniettemin belooft het een kleurrijke achtbaanrit te worden.

De film wordt door niemand minder dan Mike Rianda (Gravity Falls) geregisseerd. Hij is al bijna vijf jaar met dit project bezig. We hebben het dan ook niet over een doorsnee animatiefilm voor kinderen.

Roadtrip

Connected gaat over een familie die tijdens een roadtrip overvallen worden door een heuse technology uprising. Oftewel, de telefoontjes en laptops waarop we allemaal zo gesteld zijn komen in opstand!

Wanneer Katie Mitchell (Abbi Jacobson), een creatieve buitenstaander, wordt toegelaten tot de filmschool van haar dromen, worden haar plannen om ‘haar mensen’ op de universiteit te ontmoeten overhoop gegooid doordat haar natuurliefhebbende vader Rick (Danny McBride) besluit dat het hele gezin Katie naar school moet brengen om zo nog een laatste keer als gezin samen te zijn.

Connected Sony PICTURES ANIMATION
BRON: Sony Pictures Animation

Katie en Rick worden vergezeld door de rest van de familie, inclusief Katie’s uiterst positieve moeder Linda (Maya Rudolph), haar eigenzinnige kleine broertje Aaron (Mike Rianda) en de heerlijk mollige mopshond Monchi.

Technologie komt in opstand

Plots worden de plannen van de Mitchells onderbroken door een technologische opstand: over de hele wereld besluiten de elektronische apparaten waar mensen van houden – van telefoons, apparaten tot een innovatieve nieuwe lijn van persoonlijke robots – dat het tijd is om de wereld over te nemen.

Met behulp van twee vriendelijke defecte robots zullen de Mitchells hun problemen moeten overwinnen en moeten samenwerken om elkaar en de wereld te redden!

Release

Dat klinkt al als een uniek verhaal, en de eerste trailer bevestigt des te meer dat Lord Miller en Phil Lord iets bijzonders in handen hebben.

Door hun track record kijken we al helemaal reikhalzend naar de release van Connected uit. Het is weer eens wat anders dan Pixar en Dreamworks.

Of Sony Pictures Animation hiermee opnieuw Oscar-Materiaal in handen heeft, blijft nog even een kwestie van afwachten. Connected komt namelijk op 18 september uit.

Reageer op artikel:
Connected: team achter Into the Spider-Verse onthult nieuwe animatiefilm
Sluiten