Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 10 mei 2019

Win deze NomadiQ BBQ, de ultieme draagbare gasbarbecue die je moet hebben

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een super handige draagbare gasbarbecue van NomadiQ die jij kan winnen.

NomadiQ BBQ: draagbare gasbarbecue

Of je nu een weekendje weg gaat, een dagje strand pakt, of een middagje gaat chillen in het park met je maten. Een dag afsluiten met een goede barbecue sessie is natuurlijk de kers op de taart van zo’n zomerse dag! Mocht je nu geen zin hebben om je enorme barbecue mee te slepen, dan hebben we vandaag een hele puike grillmeister voor je gevonden. De draagbare gasbarbecue van NomadiQ neem jij overal mee naar toe.

NomadiQ gasbarbecue

Gril waar je maar wil

Ben je nu eenmaal een fan van spontane grillsessies, dan is deze jongen een ideale partner voor de aankomende zomer. Je gebruikt de NomdiQ BBQ onwijs eenvoudig. Dankzij de het handige vat en het lichte gewicht van 5,6 kilo neem je de barbecue overal mee naar toe.

Het werkt heel simpel. Je zet hem stevig neer, klapt hem uit, sluit hem aan, drukt er een gasfles(je) op aan en je kan bakken! Super simpel en onwijs handig.

Een groot oppervlak en makkelijk te reinigen

Naast zijn gemakkelijke gebruiksaanwijzing beschikt de barbecue over een aangenaam aspect, zijn grilloppervlak. De barbecue heeft namelijk een twee grillplaten die beide 730 cm2 groot zijn! Je kan dus gemakkelijk met vier personen grillen. Daarnaast blijft de barbecue natuurlijk niet langdurig heet doordat hij op gas werkt en is hij gemakkelijk te reinigen. Je kan de roosters namelijk gewoon in je vaatwasser wassen.

Een summer must have die jij kan winnen

Deze compacte grillkoning wil je natuurlijk in huis hebben voor aankomende zomer en weetje wat het mooie is, wij mogen er één weggeven! Wil jij kans maken op deze puike gasbarbecue? Stuur dan je motivatie voor 20 mei 2019 naar [email protected] en wie weet sta jij komende zomer als een baas te grillen waar je maar wil! Meer informatie over de NomadiQ gasbarbecue vind je hier.

Reageer op artikel:
Win deze NomadiQ BBQ, de ultieme draagbare gasbarbecue die je moet hebben
Sluiten