The Commons Rotterdam: heerlijk eten met een internationale vibe

Als je niet oplet zou je er zo voorbij lopen, of denken dat het een restaurant is dat puur en alleen bedoeld is voor bewoners van het Student Hotel in Rotterdam. Maar als je dan toch binnenloopt, ontdek je dat bij The Commons in Rotterdam iedereen welkom is en dat je er de lekkerste gerechten van over de hele wereld kunt eten.

Niet alleen voor studenten

De gezellige eettent in Kralingen oogt hip en trendy en dat is het ook. Door ligging en het feit dat het restaurant verbonden is aan het Student Hotel, geven snel de indruk dat niet iedereen er welkom is. Niets is minder waar, je hoeft geen student te zijn of in het hotel te verblijven, The Commons is voor iedereen en is een echte ontmoetingsplek voor reizigers, foodies en locals. Loop elk moment van de dag even binnen en geniet van een lekkere maaltijd om te delen of probeer een van de unieke cocktails.

Het menu

Op het menu zijn alle uithoeken van de wereld vertegenwoordigd. Van couscous uit Marokko tot vis uit Scandinavië: The Commons heeft het allemaal. Nu denk je waarschijnlijk: ‘dat klinkt allemaal heel erg duur’ en dat is begrijpelijk. Gelukkig kun je al deze internationale meesterwerkjes voor een hele toegankelijke prijs bestellen. Kom je tussen 16:00 en 19:00? Dan is het happy hour en kun je alle lekkere cocktails bestellen voor maar vijf euro!

Het leuke aan deze plek is dat je er ook nog een wordt gestimuleerd om in gesprek te gaan met je tafelgenoten. Of je nou een gesprek aanknoopt over de vele opvallende aspecten van het decor of over de interessante gerechten die gemaakt zijn om te delen. The Commons is een plek voor interactie en contact met je medemensen. Ook voor grotere groepen is er een sfeervolle ruimte ingericht voor de beste borrel of dineer ervaring. De Rotterdamse vestiging is sinds kort open en is te vinden op de Willem Ruyslaan. Andere vestigingen zijn te vinden in Den Haag, Amsterdam en Maastricht. Lijkt het je wat? Neem dan even een kijkje op de website.

The Commons Rotterdam The Commons Rotterdam The Commons Rotterdam The Commons Rotterdam The Commons Rotterdam
Reageer op artikel:
The Commons Rotterdam: heerlijk eten met een internationale vibe
Sluiten