Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 26 nov 2019

Columbia x Star Wars laat jou kiezen tussen Jedi en de Dark Side

Columbia en de Star Wars franchise hebben hun krachten weer gebundeld. Het resultaat: twee warme jassen. Aan jou de keuze of je gaat voor de donkere of lichte kant van de Force. Zeg het maar: Jedi of de Dark Side?

Als je wilt, kun je er de komende tijd volledig in Star Wars-stijl bijlopen. Eerst kwam Adidas met deze sneakers op de proppen, later Levi’s met een complete modecollectie. Maar wat nog ontbrak was een lekkere warme winterjas. In dat gat is outdoormerk Columbia gesprongen met twee Star Wars Force Editions van het Challenger Jacket.

Columbia x Star Wars

De nieuwe samenwerking tussen Columbia en Star Wars zorgt op de website direct voor een dilemma. ‘Choose your path’, is het eerste wat je leest. Met rechts de keuze ‘Way of the Jedi’ en links ‘Path of the Dark Side’.

columbia x star wars, jas, jedi, dark side

Jedi vs. Dark Side

Voor zowel dames als heren bevat de nieuwe Columbia x Star Wars twee jassen. De zwarte variant met rode accenten is in de stijl van de Dark Side, terwijl de gebroken witte variant met lichtblauwe accenten de uitstraling van het goede heeft. Zo beschikt de zwarte jas over een label met het logo van het Galactisch Keizerrijk, en siert het logo van de Rebel Alliance de witte jas. Verder zitten de jassen zowel aan de binnen- als buitenkant vol met subtiele details.

De zogeheten Challenger Jacket, Star Wars Force Editions zijn deze week onthuld, maar pas vanaf 6 december online te koop. Het gaat om een unisex model, de verkoopprijs is nog niet uit de doeken gedaan. Meer informatie vind je hier.

columbia, star wars, collectie, jedi, dark side, force, jas, jacket
columbia x star wars, jas, jedi, dark side
columbia x star wars, jas, jedi, dark side

Het is niet de eerste keer dat Columbia en de Star Wars franchise hun krachten hebben gebundeld. Zo kwam er in 2017 een collectie uit met jassen die geïnspireerd waren op de sneeuwscène in Episode V: The Empire Strikes Back.

Check ook: Disney bevestigt dat script ‘The Rise of Skywalker’ op eBay werd geveild

Reageer op artikel:
Columbia x Star Wars laat jou kiezen tussen Jedi en de Dark Side
Sluiten