Pim Jansen
Pim Jansen Life 12 jan 2019

Coinmine One: eenvoudig digitale munten ‘minen’ en winst maken voor newbies

Een van de meest gehoorde klacht over digitaal geld zoals de bitcoin, is dat het erg ingewikkeld is om er mee te beginnen. Zo zou het hele proces van het aankopen van cryptocurrencies erg complex zijn. Daarnaast is het minen van digitale munten voorbehouden als degenen die voldoende onderlegd zijn en het geld hebben om te investeren in dure apparatuur. Het minen is namelijk de beste manier om echt geld te verdienen met digitale valuta. Is er dan geen manier om het net even iets eenvoudiger te maken? Volgens de bedenkers van de Coinmine One is dat wel degelijk mogelijk.

Alles wat je nodig hebt om de eerste stap te zetten in de wereld van crypto coins

Tot nu toe was het zonder de noodzakelijke kennis een hele opgave om echt te kunnen profiteren van de mogelijkheden van cryptocurrencies. Op zich is dat niet echt logisch. Het uitgangspunt is relatief simpel: je verdient crypto’s door de rekenkracht van je pc of laptop te delen met cryptocurrency-netwerken. Die netwerken gebruiken de gezamenlijk opgebouwde rekenkracht om munten te delven en zo geld te verdienen. Het bedrijf Coinmine ontwikkelde een oplossing: Coinmine One. Het apparaat maakt het, in combinatie met de mobiele app, voor iedereen mogelijk om cryptomunten te verdienen vanuit huis.

Coinmine One crypto's minen

Voorbereid op toekomstige munten

Het alles-in-één crypto-apparaat biedt meer dan alleen het delven of ‘minen’ van digitale valuta. Door gebruik te maken van een eigen besturingssysteem genaamd MineOS, bevat Coinmine One een volledige Bitcoin Lightning Node. Sluit het apparaat aan, open de app en kies het crypto-netwerk. De mobiele app houdt al je inkomsten bij, terwijl het apparaat begint met het delven van verschillende munten zoals Ethereum, Ethereum Classic, Monero en Z-Cash. Je bent dan ook in staat om gebruik te maken van toekomstige valuta’s en netwerken zoals Grin, DFINITY en Filecoin.

De Coinmine One maakt het dus mogelijk om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van de verschillende digitale munten. Overigens zonder direct over alle noodzakelijke technische kennis te beschikken. Dat de Coinmine One niet goedkoop is zal duidelijk zijn. Je zal rekening moeten houden met een aanschafprijs van ongeveer 800 euro. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat je vanaf het eerste moment geld kunt verdienen met digitale valuta. Handig dus.

Gearpatrol

Reageer op artikel:
Coinmine One: eenvoudig digitale munten ‘minen’ en winst maken voor newbies
Sluiten