Coca-Cola lanceert eerste frisdrank met alcohol in Nederland

Vergeet Fanta en Sprite. Coca-Cola komt in Nederland voor het eerst met een frisdrank die alcohol bevat. Maak kennis met Topo Chico Hard Seltzer.

Coca-Cola Nederland introduceert met Topo Chico Hard Seltzer een verrassende drankje, dat anders is dan de frisdrank die je gewend bent.

Topo Chico Hard Seltzer

Door alcohol met bruisend water, natuurlijke aroma’s en fruitsmaken te mixen, is een drankje ontstaan met een unieke twist. Topo Chico Hard Seltzer werd in september succesvol op de gelanceerd in Zuid-Amerika. Eind 2020 is Nederlandse aan de beurt, met drie smaakvarianten: Tangy Lemon Lime, Tropical Mango en Cherry Açai.

top chico Hard Seltzer, alcohol, alcoholische drank, nederland, frisdrank

Topo Chico Hard Seltzer is een interessante tegenstrijdigheid, door de combinatie van alcohol met bruisend water en een zachte, natuurlijke smaak. Het nieuwe drankje is geïnspireerd op het 125 jaar oude merk Topo Chico. Dat is bruisend mineraalwater, al sinds jaar en dag een populaire mixer voor barkeepers en cocktailshakers in de de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

Coca-Cola frisdrank met alcohol

Wat is nou een goed moment voor frisdrank met alcohol? Als het aan Coca-Cola ligt, wordt dit jouw drankje als je thuis even wil bijkomen, met op de achtergrond een Latijns-Amerikaanse playlist. Het is een makkelijk drankje. Alles is al voor je gemixt, je hoeft het alleen nog maar uit te schenken in een fancy glas met wat ijsblokjes. Klap je laptop dicht, gooi je voetjes omhoog en kom bij met een Topo Chico.

Topo Chico Hard Seltzer is vanaf week 49 in Nederland verkrijgbaar en zit verpakt in 100% recyclebare blikjes van 330 ml. De drie varianten – Tangy Lemon Lime, Tropical Mango en Cherry Aça – zijn glutenvrij, bevatten 96 kilocalorieën en 2 gram suiker per 330 ml. De nieuwe frisdrank met alcohol van Coca-Cola heeft een alcoholpercentage van 4,7%.

🥃 Check ook: 7 alcoholische drankjes met relatief weinig calorieën

Reageer op artikel:
Coca-Cola lanceert eerste frisdrank met alcohol in Nederland
Sluiten