Mark Hofman
Mark Hofman Netflix 6 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Keiharde actiethriller Close binnenkort te zien op Netflix

Netflix staat al bomvol met brute content, maar genoeg krijgen we er nooit van. Zo komt de producent eind deze maand met de nieuwe actiethriller Close. Noomi Rapace, die je kan kennen uit Prometheus, speelt de meedogenloze bodyguard Sam en moet er alles aan doen om haar client levend te houden. Een missie die, na het zien van de allereerste trailer, alles behalve makkelijk voltooid kan worden. 

Eerste trailer voor Netflix film ‘Close’

Het beschermen van haar client is overigens geen gemakkelijke opgave, aangezien een groep getrainde kidnappers het op haar gemunt hebben. De film is eind deze maand al te zien en Netflix komt vandaag met de allereerste trailer.

In de trailer van ongeveer twee minuten maken we kennis met de hoofdpersonen, het verhaal en zien we voor het eerste  de actie die de film ons te bieden heeft. Close speelt zich overduidelijk af in het Midden-Oosten en zit boordevol spannende momenten. Naas het feit dat Rapace de hoofdrol te pakken heeft, is de film geschreven en geregisseerd door Vicky Jewson. De trailer check je hieronder!

Close | Official Trailer [HD] | Netflix

Trained to protect. Born to Survive. Watch #Close on #Netflix – January 18th, 2019. To protect an heiress from highly trained kidnappers, a lone security expert (Noomi Rapace) must unravel a sinister plot — while striving to stay alive in this thrilling, female-driven action drama written & directed by Vicky Jewson.

Terwijl het verhaal van Close niet waargebeurd is, is het personage Sam wel gebaseerd op een echte bodyguard. Het karakter is gecreëerd met bodyguard Jacquie Davis in het achterhoofd, die onder andere het Britse koningshuis beschermde.

Noomi Rapace geobsedeerd door bodyguards

Eerlijk is eerlijk: de eerste beelden van Close zien er fantastisch uit. Niet alleen de actie, maar ook de passie van Rapace knalt van het scherm. In een interview met Entertainment Weekly laat de actrice weten dat ze altijd geobsedeerd is geweest door vrouwelijke bodyguards. Volgens de dame heeft het zelfs iets weg van een prachtige dans.

De actiethriller Close is vanaf 18 januari 2018 te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Keiharde actiethriller Close binnenkort te zien op Netflix
Sluiten