Deze elektrische fiets van Nederlandse bodem is opvouwbaar en stijlvol

Is het mogelijk om de markt te veroveren met een nieuwe elektrische fiets of is de markt al verzadigd? Als het aan de jongens achter Clike ligt is dit geen vraag. Na jaren van ontwikkeling lanceren ze hun e-bike en de eerste indrukken zijn overweldigend. Maak kennis met de elektrische die niet alleen in Nederland is ontworpen en geproduceerd en ook nog eens ecologisch verantwoord is.

Clike Bikes lanceert de nieuwste Nederlandse e-bike

De Clike fiets combineert op een unieke manier compactheid en luxe in een stijlvolle elektrische fiets. Doordat de elektrische fiets van Clike beschikt over een krachtige motor en automatische versnellingen ontstaat een elektrische fiets die zorgt voor een unieke ervaring. Het compacte frame van aluminium maakt de fiets extreem licht en compact. Het slimme ontwerp maakt het daarnaast mogelijk om de fiets snel in te klappen. De kleine 20 inch wielen, het opvouwbare stuur en de inklapbare pedalen zorgen ervoor dat de fiets slechts een minimum aan ruimte nodig heeft.

Clike elektrische fiets: ecologisch verantwoord

elektrische fiets

Wat betreft Clike is het ontwerpen en produceren van een e-bike niet het enige doel. Het merk tracht namelijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu door de ecologische voetafdruk te verkleinen. Om dit bereiken past de compacte elektrische fiets zich aan de lifestyle van de gebruiker aan. Zo is er een hele reeks aan accessoires verkrijgbaar die je dankzij het handige Koala Clickersysteem snel op de fiets kunt plaatsen. Je hebt dus geen gereedschap nodig waardoor je ook bespaart op elektriciteit. Het Koala Clickersysteem is eenvoudig op de fiets te plaatsen door het eenvoudig op het frame te klikken. Op die manier bepaal je zelf hoe de elektrische fiets eruit komt te zien.

Ducth design

Naast de technische aspecten is ook het design van de fiets uitzonderlijk, iets waar we in Nederland goed in zijn. Een eerste blik maakt duidelijk dat hier goed over is nagedacht. Zo valt de unieke geometrie van het frame direct op. Hierin is op een slimme manier de (uitneembare) accu geïntegreerd. De poedercoating in een matzwarte kleur in combinatie met de rode staart geeft de fiets een viriele look.

elektrische fiets

Maak een proefrit

De elektrische fiets van Clike kun je uitproberen middels een proefrit. Ben je al overtuigd van de jongste elektrische fiets van Nederlandse bodem, plaats dan een pre-order via de website van Clike. Met een kleine aanbetaling verzeker je jezelf van een unieke fiets waar je nog jaren van kunt genieten.

Reageer op artikel:
Deze elektrische fiets van Nederlandse bodem is opvouwbaar en stijlvol
Sluiten