Chrissy Teigen onthult ‘boob cameo’ in Fast & Furious

Chrissy Teigen heeft een bijzondere cameo in Fast and Furious: Tokyo Drift. Haar borsten zijn te zien in een scène, waarin haar hoofd niet zichtbaar is. Dat onthulde ze op Twitter, inclusief een zoekopdracht.

Een cameo of glimprol is een kort optreden van een beroemdheid in een speelfilm, televisieserie, stripverhaal of lied. In de sitcom Friends kwamen ze vaak voorbij, maar de koning van de cameo is natuurlijk wijlen Stan Lee. Daarbij kronen we Chrissy Teigen nu als koningin.

‘Heeft iemand mijn borsten gezien in Fast & Furious: Tokyo Drift?’

De oplettende kijker had haar borsten vast al eens gespot in de film, maar nu kwam Chrissy Teigen veertien jaar na de première zelf met een onthulling.

“Mijn borsten zijn te zien in Fast & Furious: Tokyo Drift. Ik zat met 200 andere mensen op de grond in een parkeergarage in het centrum van Los Angeles. Ze kozen mij als ‘dat meisje dat uit de auto stapt’. Uiteindelijk werd mij gezicht eruit gesneden in het shot”, zegt ze op Twitter. “Kan iemand ze vinden? Niet omdat ik er zelf naar wil kijken, maar vanwege de roze bh waarin mijn borsten liggen. Het gaat om een scène in een parkeergarage”, vroeg ze vervolgens aan haar volgers.

Chrissy Teigen krijgt waarom ze vraagt

Op een dergelijke vraag krijg je snel antwoord, zo blijkt. In no-time werd Chrissy Teigen bediend van screenshots met haar eigen borsten in Fast & Furious: Tokyo Drift.

Chrissy Teigen was tijdens de opnames 20 jaar oud en intussen is er heel wat veranderd in haar leven. Het Sports Illustrated-model is inmiddels 34 jaar oud en heeft twee kinderen met John Legend. Wat ze wilde bereiken met de vraag over haar borsten in Fast & Furious: Tokyo Drift is ons nog onduidelijk, feit is dat we de roze bh nog niet gespot hebben op haar Instagram-feed.

Check ook: 20 dingen die vrouwen in bed meer willen zien (en horen) van mannen

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen onthult ‘boob cameo’ in Fast & Furious
Sluiten