Jan
Jan Women 12 aug 2018

Nederlands model Dioni Tabbers in sexy shoot met brunette Charlie Dupont

We kunnen er uren naar kijken en er over fantaseren; het vrouwenlichaam. Niets is mooier dan het verleidelijke figuur van een welgevormde vrouw. Wat echt mooi is, is uiteraard geheel persoonlijk. Feit is wel dat mooie lingerie zelfs de vrouw die van nature al beschikt over een  verleidelijk voorkomen, nog net even dat zetje kan geven om er een ware femme fatale van te maken.

De Indecent Manor lingerielijn werd vastgelegd op de gevoelige plaat op een prinselijk landgoed in het zuiden van Frankrijk en toont Dioni Tabbers, de blonde godin uit ons eigen Nederland, wellustig gekneveld met de Franse brunette Charlie Dupont.

Net als elke andere shoot waarvoor Honey Birdette verantwoordelijk is, is dit niet zomaar een campagne voor lingerie. Men weet gevoelige snare te raken en weet als geen ander lingerie neer te zetten als kunstobject zonder de vrouwelijke modellen te kort te doen. Het is verleiding in zijn meest pure vorm.

Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1 Honey-Birdette-Indecent-Manor-1

 

 

Reageer op artikel:
Nederlands model Dioni Tabbers in sexy shoot met brunette Charlie Dupont
Sluiten