Jan
Jan Netflix 30 mrt 2019

Harttransplantatie gone wrong: Netflix komt met duistere horror serie Chambers

Netflix-fans met een grote voorkeur voor angstaanjagende horror-series worden op hun wenken bediend. Netflix heeft recent aangekondigd dat de nieuwe serie Chambers vanaf 26 april bij de streaminggigant te zien zal zijn. Geen zoetsappige scenes, maar bovennatuurlijke krachten die de hoofdrol spelen in een serie die alles in zich heeft om de de nieuwe The Hounting of Hill House te worden.

Chambers: de lugubere gevolgen van orgaandonatie

Chambers is niet zomaar een horror-serie. Centraal staat het leven van Nancy Lefevre, een rol gespeeld door Uma Thurman. Nancy heeft onder verdachte omstandigheden haar dochter verloren en kampt nu met de gevolgen. Puur uit liefde heeft zij destijds besloten dat het hart van haar dochter gebruikt mocht worden om het leven van een ander te redden. Dat blijkt een nobele daad te zijn met verstrekkende gevolgen. Sasha, het meisje dat het hart van Nancy’s dochter ontvangt, ondergaat een succesvolle operatie. Alles lijkt goed te gaan tot blijkt dat het donorhart een geheel eigen wil heeft.

Je ziel sterft niet, maar leeft voort

Na verloop van tijd begint Sasha bijzondere eigenschappen en karaktertrekken te vertonen, iets wat ze voor haar operatie niet had. De veranderingen blijken niet onschuldig en al snel blijkt Sasha de schrik van de omgeving te zijn. Als Nancy eindelijk Sasha ontmoet ontdekt ze dat haar dochter minder dood is dan ze had gedacht.

Chambers zal in totaal tien afleveringen omvatten, elk van een uur lang. Zoals we gewend zijn worden alle tien afleveringen tegelijkertijd beschikbaar gemaakt. Ideaal om een authentieke horror avond te organiseren met je vrienden. Lekker bingen dus vanaf 26 april.

Meer moois op Netflix

Chambers is niet de enige serie die in april naar je favoriete streamingdienst gaat komen. De volgende maand zit namelijk bomvol nieuwe series en grote films. Benieuwd welke? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Vance

Reageer op artikel:
Harttransplantatie gone wrong: Netflix komt met duistere horror serie Chambers
Sluiten