A. de Jong
A. de Jong Style 10 okt 2019

11 x de casual kledingstijl van onze Oranje-internationals

Donyell Malen, casual kledingstijl, nederlands elftal, oranje-internationals
Bron: instagram.com/donyellmalen

Nederland is weer trots op het Nederlands Elftal, de Oranje-internationals zijn weer helden voor de jonge generatie. Hoe het met hun casual kledingstijl zit, kunnen we altijd mooi checken tijdens de aankomst in Zeist. De winnaar is altijd Memphis Depay, ook als hij de plank misslaat. Verliezers zijn er niet bij dit Oranje, maar het kermisoutfit van Steven Berghuis zouden we toch echt afraden.

De kledingstijl van onze Oranje-internationals

De nieuwe generatie profvoetballers heeft er tegenwoordig een tweede baan bij: influencer op Instagram. Waar de Wesley Sneijders en Robin van Persies van vroeger er sporadisch een tweetje uitgooiden, houden de Frenkie de Jongs en de Memphis Depay’s van tegenwoordig een compleet dagboek bij op Instagram. 11 x de casual kledingstijl van onze internationals, met de hoodie als populairste fashion item.

Frenkie de Jong

casual kledingstijl, nederlands elftal ,oranje internationals, fenkie de jong

Frenkie de Jong zal altijd die normale buurjongen blijven, zelfs als hij het Nederlands Elftal Europees en Wereldkampioen maakt. En dat wordt onderstreept door zijn casual kledingstijl

Memphis Depay

Don’t let small minds convince you that your dreams are to big

315.9k Likes, 1,317 Comments – Memphis Depay (@memphisdepay) on Instagram: “Don’t let small minds convince you that your dreams are to big”

Van het ene naar het andere uiterste. Eerder schreven we al over deze 7 looks die we blind zouden overnemen van Memphis Depay. Toegegeven, daar behoort deze look niet helemaal toe. Gehuld in Rayban, Brunello Cucinelli, Christian Louboutin en Dior kwam hij maandag aan in Zeist. Mix de stijlen van Yoko Ono en Karl Lagerfeld en je bent er. Van Memphis Depay kunnen we het hebben, die maakt er tenminste werk van.

Donyell Malen

International break, happy to be back at @onsoranje. 🦁

24.6k Likes, 190 Comments – Donyell Malen (@donyellmalen) on Instagram: “International break, happy to be back at @onsoranje. 🦁”

Als je nog niet zo lang bij het Nederlands Elftal zit, kun je beter niet al te veel rare fratsen uithalen. Donyell Malen snapt dat en heeft drie basics uit de kast geplukt. Alles zonder grote labels, bonuspunten daarvoor.

Steven Berghuis

casual kledingstijl, nederlands elftal ,oranje internationals, steven berghuis

Oké, misschien wordt het toch tijd om enige richtlijnen in te stellen voor de casual kledingstijl van de Oranje-interationals tijdens de aankomst in Zeist. Zo ging je tijdens je basisschoolperiode naar de kermis.

Donny van de Beek

donny van de beek, causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftal

Donny van de Beek denkt er hetzelfde over als Malen. Het verschil: een logo van opkomende Amsterdamse modelabel Four op de borst.

Denzel Dumfries

Denzel Dumfries , causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftal

Ha, we beginnen een trend te zien. Hoodie, jeans en sneakers. Ook Denzel Dumfries kiest voor veiligheid. Props voor zijn sneakers.

Ryan Babel

ryan babel , causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftalDenzel Dumfries , causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftal

Rayan Babel is in alles cool en rustig. Tijdens zijn aankomst maandag in Zeist leek de rapper rechtstreeks uit de studio te komen. Die roze coupe snappen we nog steeds niet, maar dat zal aan ons liggen.

Kevin Strootman

kevin strootman, causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftalDenzel Dumfries , causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftal

Kevin Strootman is inmiddels een nestor onder de Oranje-internationals. Wat betreft zijn casual kledingstijl: prima. Chille sweater, aardige jeans (al zijn die scheuren een beetje passé) en prima sneakers.

Marten de Roon

Marten de Roon, causal kledingstijl, oranje-internationals, nederlands elftal

De kledingstijl van Marten de Roon is zoals zijn voetbalstijl: praktisch en zonder sier.

Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum, casual kledingstijl, nederlands elftal, oranje-internationals

Grote man bij Liverpool, grote man bij het Nederlands Elftal, bescheiden man buiten de lijnen. En zo kleedt hij zich ook. Dit is de meest knuffelbare Oranje-international uit de geschiedenis van het Nederlandse voetbal.

Virgil van Dijk

virgil van dijk , casual kledingstijl, nederlands elftal, oranje-internationals

Virgil van Dijk ziet er altijd goed uit, of hij nou een pak draagt of het shirt van het Nederlands Elftal. In Zeist kwam hij aan met een petje op. Ook dat staat hem.

⚽️ Check ook: De best geklede mannen en vrouwen tijdens het FIFA-gala 2019

Reageer op artikel:
11 x de casual kledingstijl van onze Oranje-internationals
Sluiten