Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 23 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Casio viert de verjaardag van de G-Shock met een wel heel bijzonder horloge

De modebewuste man voor wie stijl en uitstraling een eerste levensbehoefte is, kan niet zonder: het horloge. Natuurlijk kun je genoegen nemen met een standaard klokje, maar daarmee val je natuurlijk niet echt op. Anno 2019 is het herenhorloge meer dan een instrument om de tijd aan te geven. Het is het verlengstuk van je identiteit. Welk merk kan dat nou beter doen dan Casio? Voor je denkt het antwoord te weten, laten we je graag kennismaken met de jongste telg uit de Casio-familie: de MTG-B1000RB.

De nieuwste toevoeging van de Casio G-SHOCK-lijn blinkt uit in kwaliteit en innovatie. Het unieke karakter komt duidelijk naar voren door de ion plating-behandeling welke is afgewerkt met regenboogkleurige coating. De MTG-B1000RB is dan ook speciaal ontworpen om de twintigste verjaardag van de MT-G-horloges te benadrukken. Deze schokbestendige horloges zijn niet alleen een lust voor het oog, maar staan ook bekend om hun ijzersterke constructie van metaal en kunststof.

Casio komt met bijzonder feestelijk horloge

De MT-G-serie van Casio stamt uit 1999 toen het eerste model werd geïntroduceerd. Sindsdien is men altijd trouw gebleven aan het originele concept van metaal en kunststof. Het nieuwe MTG-B1000RB model is een speciaal model dat de twintigste verjaardag van de serie viert. Door de regenboogkleurige ion plating-behandeling ontstaat een bijzonder effect. De bezel licht op en weerspiegeld het licht in meerdere kleuren waardoor een ‘maanregenboog’-effect ontstaat.

Robuust en stijlvol

Het basismodel de MTG-B1000 heeft een robuuste uitstraling en maakt gebruik van een compacte kast. De Core Guard Structure verbindt de bezel en achterkant via vlakke onderdelen. Diezelfde Core Guard Structure vormt een sterk metalen frame wat ervoor zorgt dat het horloge bestand is tegen grote schokken. Het saffierglas geeft de MTG-B1000 een luxe uitstraling in combinatie met de zachte urethaanband.

Het Casio herenhorloge heeft, om het geheel af te werken, een speciale verpakking welke net als het horloge afgewerkt met een regenboogkleurige coating; een waardige look voor een jubileummodel. Meer weten? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Casio G Shock

Reageer op artikel:
Casio viert de verjaardag van de G-Shock met een wel heel bijzonder horloge
Sluiten