Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 sep 2019

Dit is de complete G-SHOCK X Gorillaz collectie die wij gratis weggeven

Eerder deze week las je over de nieuwe samenwerking tussen Casio en Gorillaz. Nieuwe limited editions, net als de vorige G-SHOCK X Gorillaz collectie. Die is helaas niet meer te krijgen, maar we hebben goed nieuws: wij kunnen iemand blij maken met de vier horloges uit de vorige collecties. Zo kun je de hele Gorillaz-collectie compleet maken. Lees onderaan dit artikel hoe je kans maakt op de horloges.

G-SHOCK X Gorillaz (2019)

Over de nieuwe collectie lees je hier meer en en koopt de horloges via deze website. Het zijn de twee horloges die je hieronder ziet, we raden je aan om niet al te lang te wachten, want het gaat snel met dit soort unieke modellen.

Gorillaz x G-Shock: een heerlijke nieuwe retro Casio-collectie
Bron: Casio

Terug in de tijd: 4 collectors items van Casio

Dat Casio en Gorillaz een succesformule vormen, bleek na de G-SHOCK X Gorillaz collectie die vorig jaar werd gelanceerd. Deze was in no-time uitverkocht, waardoor jij en andere fans van Casio dan wel Gorillaz de onderstaande horloges misliepen.

g-shock x gorillaz, casio, winnen, gratis, horloges

De vier horloges zijn vernoemd naar de vier fictieve karakters van de virtuele band Gorillaz; 2-D, Noodle, Russel Hobbs en Murdoc Niccals. Vette modellen met een heerlijke retro look. Dit zijn ze.

RUSSEL GX 56BB

RUSSEL GX 56BB, casio, g-shock, gorillaz

NOODLE DW 5600

NOODLE DW5600, casio, g-shock, gorillaz

MURDOC DW 5600VT

MURDOC DW 5600VT, casio, g-shock, gorillaz

2D DW 5600VT

2D DW 5600VT, casio, g-shock, gorillaz

Winnen via Manners

Dit is niet zo maar een winactie, je kunt een complete collectie ter waarde van 480 euro winnen. Stuur een mail naar [email protected] en vertel ons waarom juist jij deze vier G-SHOCK X Gorillaz horloges verdient. Vermeld je naam en adres. We zouden zeggen: spread the word!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de complete G-SHOCK X Gorillaz collectie die wij gratis weggeven
Sluiten