Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 18 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Daar is ze! Captain Marvel is geland en hier is de eerste epische trailer

Wie is de krachtigste superheld in het Marvel Universum? Op die vraag zijn verschillende antwoorden mogelijk. Captain Marvel is er daar zeker één van en zij komt nu eindelijk naar het witte doek. De nieuwe heldin gaat bepalend zijn voor de toekomst van de Marvel-films en op 8 maart 2019 gaan we haar echt leren kennen. Vandaag verscheen de eerste trailer en kregen we alvast een voorproefje.

Even voor wie het niet weet: Captain Marvel is niet altijd dezelfde persoon. Door de jaren heen hebben verschillende personage deze rang op zich genomen in de stripboeken. De film richt zich op Carol Danvers. Zij is het meest recente personage die de plichten en taken van Captain Marvel op zich neemt. Daaronder valt niet alleen het beschermen van haar thuisplaneet, maar ook de rest van het universum.

Nick Fury zonder ooglapje

In de trailer zien we hoe Carol Danvers, gespeeld door Brie Larson, op aarde terechtkomt en daar wordt opgevangen door niemand minder dan Nick Fury. Zoals je kunt zien is hij een stuk jonger dan je gewend bent en heeft hij zijn beide ogen nog. Dat komt omdat deze film zich afspeelt in de jaren negentig. Nog voor de meeste Marvel-films die we al kennen.

Marvel Studios’ Captain Marvel – Official Trailer

Higher. Further. Faster. Watch the trailer for Marvel Studios’ Captain Marvel, in theaters March 8, 2019. ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

In de trailer zien we naast Fury en Captain Marvel ook de Skrulls. Deze aliens wonen op dezelfde planeet als waar Carol Danvers vandaan komt en vormen in de film de grootste bedreiging. De film zal zich dan ook gaan afspelen op zowel de aarde als haar thuisplaneet Hala. verder zien we in de trailer ook een groot deel van de rest van de cast met onder andere Jude Law.

Captain Marvel in de bioscoop

Wie Avengers: Infinity War gezien heeft, weet dat Captain Marvel een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van de filmserie. Daarom mag je de film over deze superheldin absoluut niet gaan missen. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want hij verschijnt op 8 maart 2019 in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Gizmodo

Reageer op artikel:
Daar is ze! Captain Marvel is geland en hier is de eerste epische trailer
Sluiten