Wonderschone Brie Larson is ongekend bad-ass in nieuwe Captain Marvel trailer

Als je naar de superhelden van Marvel kijkt is het een behoorlijke sausage fest. Iron Man, Captain America, Thor, Spider-Man, Black Panther, Hulk en die lijst gaat nog wel even door. Alleen Scarlet Witch en Black Widow zorgen voor een vrouwelijke touch, maar heel veel invloed op de strijd hebben ze niet. Het is tijd voor een echte heldin en die gaan we krijgen ook. Captain Marvel heeft een nieuwe trailer en damn! Wat ziet dat er goed uit.

De eerste trailer verscheen een aantal maanden geleden en maakte al behoorlijk wat indruk. Dit is de dame die in de zomer van 2019 Thanos gaat stoppen. Laat daar geen twijfel over bestaan. De vraag is alleen wel: waarom kwam ze dat in Avengers: Infinity War niet al doen? Waar was ze? Nou, op die en nog vele andere vragen gaan we binnenkort dus antwoord krijgen.

Brie Larson als superheldin

Captain Marvel wordt namelijk geen echte origin movie zoals we gewend zijn, maar een prequel. Het verhaal achter Carol Danvers (de echte naam van Captain Marcel) is behoorlijk uitgebreid. Het lijkt erop dat we in de film haar gehele levensloop gaan volgen. Van haar eerste stapjes als superheld tot het moment dat Thanos met zijn vingers knipt.

Marvel Studios’ Captain Marvel – Trailer 2

► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

In veel opzichten is Captain Marvel een bijzondere film. Marvel gaat aan een nieuwe fase beginnen (van drie naar vier) en er gaat behoorlijk wat veranderen, maar dat is niet het enige. Eindelijk krijgen we een echte vrouwelijke Marvel superhero en daar hebben ze precies de juiste vrouw voor gevonden. Brie Larson is niet alleen bloedmooi, ze heeft ook wat stoers en bovenal een unieke uitstraling. Geen doorsnee vrouw, maar een bijzondere verschijning. Perfect om een superheld te spelen.

Releasedatum Captain Marvel

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om Brie Larson als Marvel heldin op het witte doek te zien, want vanaf 8 maart draait Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten!

Captain Marvel gaat ook een belangrijke rol spelen in Avengers 4. Welke titel deze film gaat krijgen is nog niet bekend, maar er zijn wel geruchten. Benieuwd? Klik dan snel hier.

The Verge

Reageer op artikel:
Wonderschone Brie Larson is ongekend bad-ass in nieuwe Captain Marvel trailer
Sluiten