Alrik de Jong
Alrik de Jong Disney+ 14 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Captain Marvel is geland: nu gratis te streamen op Disney Plus

Captain Marvel is de nieuwste film op Disney Plus die nu kunt streamen. Tot 12 november kan dat gratis.

De nieuwe streamingdienst Disney Plus begint 12 november pas met het aanbieden van nieuwe producties, maar er is tot die datum al een enorme bulk aan content gratis te streamen. Om je warm te houden, is daar nu Captain Marvel aan toegevoegd, de film met Brie Larson als vrouwelijke superheld.

Captain Marvel, de vrouwelijke superheld uit 2019

Waar Marvel Phase 4 een grote diversiteitsslag staat te wachten, is het moeilijk voor te stellen dat pas dit jaar, in 2019, de eerste standalone film over een vrouwelijke superheld uitkwam binnen de franchise. Het bleek geen superheld met bescheiden power, zo zou later ook blijken in Avengers: Endgame, waarin ook een sleutelrol voor Captain Marvel is weggelegd. Zeven maanden na de wereldwijde première is de film nu te zien op Disney Plus.

Marvel Studios’ Captain Marvel – Official Trailer

Higher. Further. Faster. Watch the trailer for Marvel Studios’ Captain Marvel, in theaters March 8, 2019.

Captain Marvel speelt zich af in een, voordat de film uitkwam, nog onbekende periode van het MCU. In de film volg je de reis van Carol Denvers, die je leert kennen als Starforce-lid Vers. Ze is een geschoold vechter en traint op Kree-planeet Hala. Tegelijkertijd lijdt ze aan geheugenverlies en heeft ze terugkerende dromen over een voor haar onbekende vrouw. De Krees zijn in een constante oorlog met Skrulls, maar wat is nou eigenlijk de juiste zijde? Met onder anderen Samuel L. Jackson als Nick Fury, Jude Law als Yon-Rogg en Brie Larson als Carol Danvers is Captain Marvel een heerlijke aanwinst op Disney Plus.

Meer Marvel op Disney Plus

Zoals gezegd is het goed om Captain Marvel te zien voordat je Avengers: Endgame gaat kijken. Laatstgenoemde film staat overigens nog niet op Disney Plus. Zal over een een of twee maanden ongeveer het geval zijn, schatten we in. Tot dan heb je nog genoeg content om te streamen, zoals deze top 20 beste Marvel-films op Disney Plus.

?? Check hier de eerste trailer van de ambitieuze Disney Plus-serie Marvel Hero Project

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Captain Marvel is geland: nu gratis te streamen op Disney Plus
Sluiten