Jan
Jan Films & Series 9 mrt 2019

Captain Marvel onder vuur: ‘Avengers Cast en Disney willen niet verder met Brie Larson’

Verandering doen pijn, zeker in het geval van Captain Marvel. Wat wil het geval, bepaalde leden van de Avengers cast, zijn niet blij met Brie Larson. Zij zou het gezicht moeten worden van de MCU in de toekomst. Het gerucht gaat dat een bepaalde actrice, Elizabeth Olsen, het idee heeft dat ze anders zou worden behandeld.

Het gerucht is behoorlijk sterk en wordt extra gevoed door het beeld dat Brie Larson, volgens de cast in ieder geval, niet de juiste persoon is voor de rol. Sommige castleden zou al hebben voorspeld dat het een kwestie van tijd is voor ze hun gelijk gaan krijgen.

Bob Iger is niet blij met Captain Marvel

Het YouTube-kanaal ‘Film Gob’ laat weten dat Marvel ongerust is en dat de CEO van Disney, Bob Iger, niet bijzonder gelukkig is met Kevin Feige, president van Marvel Studios. De reden: Feige is de enige die Brie Larson steunt. Over Iger wordt nu gezegd dat deze “ongelukkig is met de richting waarin Captain Marvel zich beweegt.” Er is echter veel meer aan de hand. De YouTuber beweert namelijk dat Brie Larson en Captain Marvel eerder afgeschreven worden dan Larson’s Marvel-contract vanwege de mogelijke twisten.

Waar of niet waar?

Het is onduidelijk hoe groot het waarheidsgehalte van de geruchten is. Maar, zoals altijd: waar rook is, is vuur. De Washington Post heeft zelfs bevestigd dat de film een ​​grote PR-nachtmerrie aan het worden is. Zeker, Bob Iger zit niet te wachten op een nieuw Star Wars: The Last Jedi debacle voor Disney. Zeker is dat Brie Larson, Kevin Feige en Captain Marvel een voorname rol spelen in de vraag hoe het nu verder moet gaan.

Marvel Studios’ Captain Marvel – Official Trailer

Higher. Further. Faster. Watch the trailer for Marvel Studios’ Captain Marvel, in theaters March 8, 2019.

Samuel L. Jackson gooit ook olie op het vuur

Brie Larson en Samuel L. Jackson zitten ook allebei in de hoek waar de klappen vallen. Toch valt er Brie behoorlijk wat te verwijten. Zo is er een levendige discussie over haar ‘politiek correcte’ opmerkingen over blanke jongens. En ook Samuel L. Jackson laat van zich horen door President Trump te vergelijken met een eigenaar van een slavenplantage.

Ongeacht aan welke kant van het politieke spectrum je terechtkomt, wanneer je een zakenman- of vrouw bent en een antwoord moet geven aan investeerders, is het niet goed om je publiek van je te vervreemden.

Gelukkig komt publiekslieveling Spider-Man dit jaar ook met een nieuwe film. Check hier de trailer met Jake Gyllenhaal.

Cosmic Book

Reageer op artikel:
Captain Marvel onder vuur: ‘Avengers Cast en Disney willen niet verder met Brie Larson’
Sluiten