Chris Evans reageert op potentiële terugkeer als Captain America

Variety heeft Marvel fans een groot plezier gedaan door Chris Evans en Scarlett Johansson tegenover elkaar te zetten. Tijdens een evenement praatten de twee acteurs over hun personages in het MCU en de afgelopen tien jaar. Is het tijd voor de comeback van Captain America?

Chris Evans over terugkeer Captain America

Het hele gesprek is interessant, maar één gedeelte viel in het bijzonder op. Johansson vroeg Chris Evans of hij een terugkeer in het Marvel Cinematic Universe zou overwegen. Waar Johansson ondanks de dood van Black Widow in Avengers: Endgame binnenkort een solofilm krijgt, lijkt Evans minder enthousiast.

“Zeg nooit, nooit. Het is geen harde nee, maar het is ook geen gretige ja,” aldus Evans. “Er zijn nu andere dingen waar ik mee bezig ben. En weet je, je wilt niet… Het was ontzettend lastig om Cap een waardig einde te geven, en ik denk dat ze dat echt heel goed voor elkaar hebben gekregen, het voltooien van zijn reis.”

Goede reden

De acteur leek het scènario serieus te overwegen, in plaats van een ontwijkend PR-antwoord te geven. Als Disney al Cap terug brengt, dan wil Evans niet dat het een simpele “cash grab” wordt, of simpelweg om op een luie manier de fans te pleasen. Er moet volgens de acteur echt een goede reden voor zijn:

“Wat onthullen we? Wat voegen we toe aan het verhaal? Je wilt niet dat het een situatie wordt van ‘Man, ze hadden dat geweldige ding dat we voor nu gewoon even vergeten.’ Een hoop dingen zullen dus samen moeten komen, maar op dit moment voelt dat niet als iets wat ik zou willen doen, nee.”

?Check ook: Marvel studiobaas breekt eindelijk stilte na aanval Martin Scorsese

Spijt

Johansson benadrukte vervolgens hoe passend ze het “schitterende” einde voor Steve en Agent Peggy Carter vond. Daar haakte Evans meteen op in: “Daarom. Het zou zonde zijn om dat teniet te doen. Ik ben er heel beschermend in, snap je wat ik bedoel? Het was zo’n mooie tijd, en het meedoen met de film was een angstaanjagend vooruitzicht voor mij.

Ik heb een miljoen keer nee gezegd, en er zijn een miljoen, miljoen manieren waarop het fout had kunnen gaan. Het had kunnen mislukken en ik had er spijt van kunnen krijgen. Maar dat is niet gebeurd. En om daar een risico mee te gaan nemen, om daar aan te tornen… dat voelt bijna als, je weet wel, misschien is het gewoon goed zo.”

Amen!Check hier de hele video:

Reageer op artikel:
Chris Evans reageert op potentiële terugkeer als Captain America
Sluiten