Redactie
Redactie Films & Series 27 jun 2017

Docu-tip: het intense verhaal van P. Diddy, de rijkste rapper op aarde

Met de oprichting van zijn platenlabel Bad Boy Records in 1993 heeft Sean ‘Diddy’ Combs, alias Puff Daddy, alias P. Diddy, de popcultuur voorgoed veranderd. Daarnaast is de muzikant, producer en zakenman al jaren de koploper in de lijst van rijkste rappers op aarde, met een vermogen van 750 miljoen euro.

In 2016 kwam de Bad Boy Family weer bijeen in de New Yorkse wijk Brooklyn voor de grootste reünie in de geschiedenis van de hiphop. Tijd voor een documentaire dus. Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story verkent de passie en persoonlijkheden achter het imperium en geeft je een kijkje in het ontstaan van een beweging en de organisatie.

Het verhaal beschrijft de stormachtige ontwikkeling en successen van Bad Boy en biedt een ongepolijste blik achter de schermen, waaruit een complex portret ontstaat van meesterbrein Combs tijdens drie hectische weken van repetities met de Family.

De film traceert de geschiedenis van het label, vanaf de oprichting in Harlem en Brooklyn en de razendsnelle opkomst tot de tragische moord op Biggie Smalls en de enorme invloed van Bad Boy.

De documentaire is nu te zien via live stream of on demand via Apple Music.

Reageer op artikel:
Docu-tip: het intense verhaal van P. Diddy, de rijkste rapper op aarde
Sluiten