Camper occasions: drie betaalbare Volkswagen T3 campers

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Ditmaal drie betaalbare Volkswagen T3 campers waar jij deze zomer nog mee op pad kan gaan.

Volkswagen T3 special

Iedere kampeerliefhebber wil het liefst natuurlijk een iconische Volkswagen T1 of T2 voor de deur hebben staan. Alleen zijn die lieftallige ‘hippiebusjes’ nogal aan de prijzige kant. Om toch dicht in de buurt te komen van dat ultieme kampeergevoel hebben wij een leuke en vooral betaalbare uitweg voor je gevonden, de Volkswagen T3. Deze week drie betaalbare T3 campers waar jij deze zomer nog mee op pad kan.

Volkswagen T3 1.9 Diesel uit 1984 (€14.000,-)

We trappen af met de ideale surfbus waar jij als de sodemieter mee naar Portugal of Zuid-Frankrijk moet gaan. Deze okergele vrijheidsstrijder op wielen heeft natuurlijk zijn looks mee. Hij ziet er strak uit, heeft mooie figuren op de lak en vertoont geen mankementen. Onder de kap ligt een nieuwe sterke motor die goed onderhouden is en het interieur is knus. Zo beschikt de vrolijke T3 over een groot bed, compacte keuken, veel kastruimte en handige oplaadpunten voor je telefoon en laptop. Surfplanken bovenop en plankgas naar het zuiden! Meer informatie over de camper vind je hier.

Volkswagen T3 1.7 diesel uit 1985 (€9.750,-)

De tweede Volkswagen T3 is zeker niet de minste. Deze sfeervolle camper staat momenteel in Groningen tussen een paar andere occasions, maar staat komende zomer veel liever op een zonnige camping. Deze T3 is recentelijk nog onder handen genomen, waardoor hij er nog fantastisch uitziet. Hij staat strak in de lak, heeft een piekfijne motor en heeft een onwijs tof interieur. Zo beschikt de T3 over een knus bed, een enorm aanrecht met wasbak en gaspit en veel opbergruimte. Deze jongen is klaar voor avontuur en jij hebt hem voor nog geen 10K op de stoep staan. Meer informatie over de camper vind je hier.

Volkswagen T3 met hefdak uit 1986 (€5.750,-)

We sluiten de wekelijkse camper rubriek af met de goedkoopste van het stel. Deze Duitse camper is smurfblauw, ziet er nog goed uit en is onder de motorkap perfect onderhouden. Het interieur is lekker klassiek en ideaal voor de retro-liefhebbers onder ons. Zo beschikt de camper over een hefdak met twee slaapplaatsen, een koelkast, gasfornuis en een ruime bank. Een toffe camper met vintage looks voor een hele scherpe prijs. Meer informatie over de goedkope T3 vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet de camper tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie betaalbare Volkswagen T3 campers
Sluiten