Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 15 aug 2019

Camper occasions: drie klassieke Volkswagen campers onder de 5K

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Ditmaal drie Volkswagen campers die je voor nog geen 5K op de kop tikt.

Volkswagen Transporter uit 2000 (2.750 euro)

We trappen af met de goedkoopste Volkswagen van de drie. Deze nette tweedehands Volkswagen Transporter uit 2000 is onlangs omgebouwd tot camper. De vrijheidsstrijder is goed geïsoleerd, van binnen betimmerd en uitgerust met een tweepersoonsbed en vele opbergvakken. Het enige wat je mee moet nemen is water en een gasstelletje om je ontbijt te fixen. De motor is goed onderhouden en de Transporter rijdt op gloednieuwe banden, alleen de voorruit heeft wat aandacht nodig. Al met al kan jij voor nog geen 3.000 euro de trip van je leven maken in een toffe camper. Meer informatie en foto’s van de tweedehands Volkswagen Transporter vind je hier.

Bron: Marktplaats/ Jim Krijt

Volkswagen T4 uit 1993 (4.999 euro)

De tweede vrijheidsstrijder van deze week heeft een sportievere uitstraling. Deze verlengde Volkswagen Transporter heeft een groot bed, wasbak, gasstel, veel opbergmogelijkheden en een koelkast. De onverwoestbare camper is altijd goed onderhouden en beschikt over een ijzersterke vijfcilinder 2.4 diesel die je nooit in de steek laat. Een goed onderhouden en complete occasion voor een kleine 5K. Meer informatie en foto’s van verlengde tweedehands Volkswagen Transporter vind je hier.

Bron: Marktplaats/ Wingerden

Volkswagen camper uit 1988 (3.950 euro)

We sluiten af met de oudste vrijheidsstrijder van de drie. Deze iconische Volkswagen camper is misschien niet moeders mooiste, maar hij biedt je wel veel mogelijkheden voor een scherpe prijs. Zo beschikt het coole busje over een tweepersoonsbed, keuken met wasbak en gaspitten, meerdere opbergkasten en een luifel zodat jij buiten droog kan zitten. De motor is waarschijnlijk gereviseerd en heeft pas weinig kilometers op zijn teller staan. Kortom, een toffe camper die misschien wat aandacht nodig heeft maar je overal naartoe brengt. Meer informatie over de tweedehands Volkswagen camper vind je hier.

Bron: Marktplaats/ G. Dol BV

Meer camper occasions

Zitten hier niet de campers tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie klassieke Volkswagen campers onder de 5K
Sluiten