Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 17 apr 2019

Camper occasions: drie iconische Volkswagen busjes waar je van droomt

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Volkswagen T2 special

Wanneer we het woord ‘camperbusje’ in je mond leggen denk je waarschijnlijk maar aan één ding! Het iconische Volkswagen busje van Volkswagen. Veel mensen vinden het de mooiste campers ooit! Daar zijn wij het zeker mee eens. Voor die fans hebben wij vandaag drie heerlijke Volkswagen T2 busjes die er als nieuw uit zien!

Volkswagen T2 Westfalia 1975 (27.500,-)

Om te beginnen hebben we een echte parel gevonden! Deze kampeerbaas komt uit 1975 maar ziet er voor zijn leeftijd nog spik en span uit! De camper is heel erg netjes, heeft een betrouwbare 68 pk motor die goed rijdt en beschikt over een interieur waar je ‘u’ tegen zegt! De VW T2 komt oorspronkelijk uit Amerika en dat kan je zien! Hij heeft geen roest, is goed onderhouden en heeft maar liefst 4 slaapplekken! Hij is klaar voor avontuur en rijdt het liefst vandaag nog weg! Meer foto’s en informatie vind je hier.

Volkswagen T2 VISTA camper 1977 (19.500,-)

Op nummer twee hebben we een unieke en zeer mooie vrijheidsstrijder op wielen gevonden! Deze sneeuwwitte T2 uit 1977 ziet er perfect uit en rijdt goed! Onder de motorkap ligt de originele type 4 ,2 liter motor die 98.000 kilometers gelopen heeft! Verder heeft de Volkswagen een uitgebreid interieur met twee slaapplekken, een koelkast, gaspitten, wasbak, standkachel en veel elektra punten! Hij is goed onderhouden en je maakt er gegarandeerde blits mee! Meer informatie over de puike Volkswagen T2 Vista vind je hier.

Volkswagen T2 B Amescador 1978 (12.950,-)

We sluiten af met de jongste van het stel! Deze Volkswagen T2 B Amescader komt uit 1987 en is tevens de goedkoopste onder deze drie virjheidsstrijders op wielen. Dankzij zijn verhoogde Westfalia dak zorgt er voor dat de VW over maar liefst 4 slaapplekken beschikt! Verder heeft de groene camper een compact aanrechtje met gaspitten en een wasbak en een compleet origineel interieur! Ophalen en op vakantie! Meer informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Ben je niet zo’n opknapper? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie iconische Volkswagen busjes waar je van droomt
Sluiten