Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 10 apr 2019

Camper occasions: drie toffe campers voor mannen die kunnen klussen

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Campers die nodig een opknapbeurt kunnen gebruiken

Handige Harries opgelet! Wekelijks brengen we natuurlijk de tofste campers aan het licht, vandaag doen we het even anders. Op deze zonnige woensdag geven we een beetje aandacht aan een aantal vrijheidsstrijders die wel een opknapbeurt verdienen! Wees snel, knap je hem nu op, dan rijd je er aankomende zomer mee weg.

Volkswagen T2 T2b uit 1976 (€4.500)

Voor vele camperliefhebbers is het opknappen en rijden van een klassieke Volkswagen bus toch wel de ultieme droom. Mocht je een beetje kunnen lassen, verstand hebben van motoren en een creatief brein hebben, dan is deze VW T2 perfect voor jou! Deze T2 moet natuurlijk flink onderhanden genomen worden, maar dan heb je ook wat! Zijn lak is niet meer het mooiste, hij heeft laswerk nodig (op de bekende plekken) en heeft een verouderd interieur. De motor loopt, maar moet wel worden nagekeken. Een perfect project voor de avonturiers met een Volkswagen camper droom. Meer informatie vind je hier.

Ford transit MK2 uit 1984 (€2.900)

Mocht je nu niet echt een ster zijn in het verrichten van laswerk? Dan is deze camper misschien wat voor jou! Zijn interieur en motor zijn nog perfect, het is niet moeders mooiste maar een retro uitstraling heeft hij wel. Er moet wel wat aan de camper gebeuren. Zo moeten de kitnaden vervangen worden en moet het vochtprobleem verholpen worden en de vochtschade moet gerepareerd worden! Kortom, een puike camper die niet al te veel werk nodig heeft. Meer informatie oer de camper vind je hier.

Volkswagen bestelbus camper uit 1996 (€1.999)

het is een oude rot, maar voor kleine campertrips is het een uitstekende camper! De verlengde Volkswagen camper is motorisch goed in orde, maar heeft wel de nodige aandacht nodig. Zo moet er gelast worden bij de voorste wielbakken en heeft het interieur veel aandacht nodig! Een Volkswagen met een onverwoestbare motor die met goede aandacht nog wel even mee kan. Meer informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Ben je niet zo’n opknapper? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie toffe campers voor mannen die kunnen klussen
Sluiten