Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 23 mei 2019

Camper occasions: drie klassieke oldtimers voor een ruig avontuur

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Vandaag drie bijzondere oldtimers: een Mercedes 508D uit 1978, Volkswagen LT 35 brandweerwagen uit 1986 en een Volkswagen T2A uit 1971.

Mercedes 508D 1978 (€6000,-)

Voor wie een niet al te groot budget heeft, maar wel onwijs veel camper voor zijn geld wil, is met deze Mercedes 508D aan het juiste adres. Deze jongen is namelijk groot, heel groot. De Mercedes beschikt namelijk over zeeën van ruimte, een lekker ruim bed, douche/toilet cabine, ruim keukenblok en veel opbergplekken. Een camper waar je alles in kwijt kan. Verder heeft de camper wat kleine mankementen die gemakkelijk op te lossen zijn en is de motor oersterk. De camper beschikt tot in 2021 over APK en kost je eigenlijk vrij weinig geld. Meer informatie over de camper vind je hier.

Volkswagen LT 35 brandweerwagen 1986 (€9.000,-)

De tweede vrijheidsstrijder op wielen in deze oldtimer special is een bijzondere camper. Deze jongen heeft voorheen gediend als brandweerwagen in Duitsland en is nu omgebouwd tot toffe camper. De compacte Volkswagen is omgebouwd en beschikt nu over alles wat je nodig hebt om lekker te roadtrippen. De camper heeft een prima bed, uitklapbare tafel en een geïmproviseerde keuken. Verder heeft de rode Volkswagen bijzonder weinig kilometers op de teller (13.616) en kan je met deze 2.4 liter zes cilinder gewoon de stad in aangezien hij rijdt op benzine. Een toffe camper die nog jarenlang mee kan. Meer informatie vind je hier.

Volkswagen T2A 1971 (€28.750)

We sluiten de camper rubriek deze week af met de camper die voor vele mensen een droom is, een Volkswagen T2A. Deze perfect onderhouden ‘hippiebus’ is een natte droom voor vele camperliefhebbers. De T2A ziet er flitsend uit en is recent professioneel overgespoten. Ook het interieur is zoals je verwacht, klassiek met een modern randje. Het interieur is gerestaureerd en heeft een paar leuke opties gekregen zoals een nieuwe stereoset, 220 volt stopcontacten en 12 volt usb aansluitingen. Verder heeft de camper alles wat je nodig en misschien wel van droomt. Meer foto’s en informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet de camper tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie klassieke oldtimers voor een ruig avontuur
Sluiten