Camper occasions: drie toffe oldtimers in verschillende prijsklassen

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Volkswagen T2B riviera (prijs 8.950,-)

We trappen de Camper occasions af met een Volkswagen T2B Riviera uit 1974. Deze vrijheidsstrijder heeft wat aandacht nodig maar is prijstechnisch zeer interessant. Ben je een autosleutelaar en heb je een camper droom? Dan is deze jongen perfect voor jou. De VW T2 heeft wat laswerk nodig en een beetje aandacht aan het interieur (wat compleet is). Daarnaast moeten de motor en de remmen nagekeken worden. Wanneer dat gedaan is kun je op zoek naar avontuur! Een heerlijk project voor in de winter toch? Meer informatie over de toffe T2 vind je hier.

Land Rover 109 uit 1981 (prijs 12.000,-)

Na een Volkswagen schakelen we over op wat stoerder, we laten het ‘hippie busje’ even achterwegen en gaan over naar een brute Land Rover. Deze robuuste jongen komt uit 1981 en voor zijn leeftijd ziet de Land Rover er geweldig uit. Deze camper is een stoere verschijning. Ook van binnen ziet de oude ambulance er netjes uit. Je hebt beschikking over twee slaapplekken, een gaskookplaat, watervoorziening en voldoende opbergruimte. Mocht je de Land Rover niet als camper gebruiken heb je achterin vijf zitplekken tot je beschikking! Deze bolide is kort geleden opgeknapt en heeft APK tot 2020. Een geweldige camper die je niet vaak ziet. Meer informatie vind je hier.

Volkswagen T3 uit 1989 (prijs 2.950,-)

Deze vrijheidsstrijder is werkelijk een koopje. De avonturier komt uit 1989 en heeft pas 40.000 kilometers op de teller staan, te weinig voor zo’n jongen natuurlijk. Motorisch is deze blauwe T3 perfect in orde. Het enige wat de Volkswagen nodig heeft is een beetje laswerk en een goede poetsbeurt. Het interieur van de T3 is nog netjes en compleet. Lassen, poetsen, APK laten keuren en de weg op met deze jongen! Meer informatie over de goedkope camper vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie toffe oldtimers in verschillende prijsklassen
Sluiten