Camper occasions: drie nette ‘vrijheidsstrijders’ onder de 10k

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Hanomag F 25 uit 1973 (prijs 3.500,- euro)

Deze felgele vrijheidsstrijder op wielen uit 1973 is een koopje en perfect voor een winterse roadtrip. De vrolijke Hanomag is ondanks zijn leeftijd motorisch en technisch in orde en is klaar voor avontuur. De camper heeft een ruim inklapbaar tweepersoonsbed, een gaskacheltje (met afvoer naar het dak), een twee pits keukenstel, wasbak en voldoende opbergruimte. De Hanomag F25 heeft maar 58.721 kilometers gemaakt, wat vrij weinig is. Daarnaast krijg je er een kist met reserve-onderdelen bij en en vier zomerbanden. Meer informatie over de toffe camper vind je hier.

Fiat Ducato 2.5 diesel (prijs 5.450,- euro)

Voor de kampeerfanaten die van iets meer luxe houden, hebben we ook een betaalbare oplossing gevonden. Deze zeer nette Fiat Ducato camper uit 1993 is ultieme partner voor een roadtrip. De puike Italiaan heeft de laatste jaren wat onderhoud gehad, zodat hij ook met zijn 220.000 kilometers nog gewoon de weg op kan. Van binnen is de camper als nieuws en beschikt hij over vijf slaapplekken, bank, draaibare stoelen, een gaskachel, washok en watertanks! Een ideale camper voor een roadtrip met je maten. Meer informatie vind je hier.

Volkswagen 2.4 D Reimo (prijs 9.950)

We sluiten af met een camper uit 1993. Ditmaal betreft het een mooie Volkswagen 2.4 D Reimo camper. De Duitse vrijheidsstrijder ziet er zowel binnen als buiten strak uit en bevat alles wat je nodig hebt. Zo is ‘ie voorzien van een ruime bank met tafel die je in kunt klappen tot een bed, een keukenblok met kraan en gaspitten, draaibare voorstoelen en een trap om naar de bovenste slaapplekken te komen. Verder heeft de Volkswagen 207.800 kilometers gelopen en is het een automaat, lekker rustig rijden dus. Meer informatie over de nette Volkswagen vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie nette ‘vrijheidsstrijders’ onder de 10k
Sluiten