Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 27 mrt 2019

Camper occasions: drie uitzonderlijk gave Mercedes-Benz campers

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Mercedes-Benz special

Het is weer woensdag en dat betekent dat wij een beetje extra aandacht geven aan ‘vrijheidsstrijders op wielen’ die nu staan te verstoffen in een garage! Dit maal een editie die volledig in het teken staat van Mercedes-Benz campers!

Mercedes-Benz 811D uit 1989 (motorsport camper) (14.950 euro)

Deze camper is de natte droom voor vele motorrijders en motorcrossers die er regelmatig op uittrekken om hun trouwe tweewieler even op de staart te trappen. Deze Mercedes-Benz 811D uit 1989 heeft namelijk een speciale ruimte waar jouw motor lekker droog kan staan!

Naast die motorruimte waar je jouw bike en gereedschap kwijt kan heeft de camper vele fijne opties! Hij heeft een lekker bed, compacte keuken met gaspitten en koelkast, douche en toilet ruimte en voldoende opbergruimte! Daarnaast heeft hij een onverwoestbare dieselmotor met 116 pk die jou naar iedere camping toebrengt! Meer info, vind je hier.

Mercedes 280 GE 4×4 Camper expeditievoertuig (28.500 euro)

Als nummer twee hebben we een onwijs gaaf exemplaar gevonden! Deze G-klasse vond zijn levenslicht in 1983 en is door zijn eigenaren volledig opgebouwd tot dikke camper. De GE 4×4 heeft achterin een uitschuifbaar keukenblok liggen waardoor je gemakkelijk in de open buitenlucht kan koken.

Op het dak ligt een grote tent die ook nog eens uitklapbaar is tot luifel zodat je lekker droog zit! Je slaapt op het dak waar een tweepersoonsbed ligt. Motorisch gezien is de Mercedes-Benz G-klasse perfect in orde en kan hij nog jaren mee! Meer informatie over de dikke camper, vind je hier.

Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 Marco Polo (34.950 euro)

We sluiten af met de nieuwste ‘Benz’ die tevens ook de duurste is van de drie vrijheidsstrijders. Deze Mercedes Viano Marco Polo komt uit 2011 en ziet er werkelijk nog fantastisch uit. De dikke camper heeft een fijne kilometerstand van 181.000 kilometers en heeft genoeg power door de vette V6 die een vermogen van 226 pk heeft!

Verder heeft de Viano alles wat je nodig hebt voor een epische roadtrip. Hij beschikt over een ruim bed, grote koelbox, keukenblok, boiler, eethoek en een luxe navigatiesysteem. Kortom een dikke camper die je overal naar toe brengt. meer informatie, vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie uitzonderlijk gave Mercedes-Benz campers
Sluiten