Camper occasions: drie excentrieke campers die weer de weg op willen

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Chevrolet G 1500 Camperbus (€10.900,-)

Het is weer woensdag, en dat betekent dat er weer een paar toffe campers op je beeldscherm verschijnen! Dit maal drie excentrieke campers. We trappen af met een klassieke Amerikaanse ‘Chevy Van’. Deze robuuste jongen uit 1998 ziet er nog goed uit. De G 1500 heeft een inklapbare slaapbank, klein keukentje met wasbak, hefdak en een LPG installatie. Hierdoor is het rijden met een vette V8 een stuk leuker voor je portemonnee. De Chevy heeft al wel wat kilometers gemaakt, maar is recent opgeknapt waardoor die nog een lange tijd mee kan gaan! Meer informatie over de Amerikaanse vrijheidsstrijder vind je hier.

Ford Köln G39T uit 1955 (€15.000,-)

We gaan door met een ware parel! Deze voormalige legerambulance uit 1955 is helemaal omgebouwd tot onwijs gave camper! Naast de puike looks van het gele beest beschikt de camper over alles wat je nodig hebt. De Ford Köln heeft een knus bed, keukenblok met wasbak en gaspitten, ingebouwde kluis, luifel, fietsendrager en twee prachtige leren stoelen. Nog een leuk bijkomend voordeel is zijn motor. Onder de kap ligt een 4 liter V8 flathead motor die zowel op benzine als op LPG rijdt! Voordelig een hele dikke oldtimer rijden? Meer informatie over de Ford vind je hier.

Volkswagen T2B uit 1974 (€23.900,-)

We sluiten de kamperrubriek van deze lekkere woensdag af met een echte klassieker! Een Volkswagen T2B uit 1974. Mocht je met wat vrienden op vakantie willen, dan is deze camper ideaal. De ‘hippiebus’ beschikt over vier slaapplekken in de camper, één aan de zijkant van de VW in een tent en twee in de voortent. Verder heeft de T2B een koelkast, keukenblokje, chemisch toilet en een interieur met originele bekleding. Verder heeft de klassieke Volkswagen in 1998 een nieuwe motor gekregen waar pas 47.000 kilometer mee gereden is! Kortom, een gave retro camper met heel veel slaapplekken! Meer informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie excentrieke campers die weer de weg op willen
Sluiten