Camper occasions: drie bijzonder gave Mercedes campers

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Mercedes special

Vorige week hadden we drie bijzondere en variërende campers! Mercedes liefhebbers opgelet! Vandaag hebben we drie gave Mercedes campers van iedere prijsklasse!

Mercedes Vito 115 CDI (9.950,-)

We trappen af met een Mercedes Vito 115 CDI uit 2004! Deze betaalbare en uiterst betrouwbare Vito staat te popelen om deze zomer de weg op te gaan! Ondanks dat de Mercedes al 275.000 kilometers heeft gelopen ziet hij er nog goed uit! Zijn interieur is compleet en zeer netjes! Het enige wat hij nodig heeft is een beetje aandacht aan de koelkast en de achterklep en bumper! Verder krijg je er een extra luifel bij zodat je lekker in de schaduw kan zitten! Meer informatie over de witte Vito, dat vind je hier.

Mercedes-Benz Viano Westfalia (37.845,-)

De tweede van de week is ook gelijk de duurste, maar misschien ook wel de gaaftse! Deze vrijheidsstrijder op wielen komt uit 2011 en heeft pas 102.000 kilometers gelopen! De Viano ziet er ten eerste strak uit met zijn zilveren lak en lichtmetalen velgen! Ook van binnen is de Mercedes Viano erg mooi, hij heeft nette stoelen, een compact keukentje en vier slaapplekken! Daarnaast trekt deze Benz jouw iedere berg op met zijn 164 pk! Een beest van een camper! Meer informatie vind je hier.

Mercedes MB 100 D (4.500,-)

We sluiten af met de goedkoopste maar zeker niet de minste! Dit is misschien het lelijke eendje van het stel maar hij heeft wel charmes. De camper is goed onderhouden en heeft alles wat je maar nodig hebt. Zo beschikt de Mercedes over keukenblokje, uitklatafel, twee slaapplekken, koelkast, watertanks, zonnescherm en een fietsenrek! Ideaal voor de beginnende camper liefhebber. Meer informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Ben je niet zo’n opknapper? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie bijzonder gave Mercedes campers
Sluiten