Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 16 mei 2019

Camper occasions: onbezorgd op reis gaan doe je met deze luxe campers van Hymer

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Vandaag drie luxe Hymer campers.

Hymer special

Vandaag hebben we campers in de aanbieding voor mensen die net iets meer willen dan een compact campertje. Voor die luxepaardjes hebben we op deze zonnige woensdag drie onwijs dikke Hymer campers gevonden.

Hymer B544 Integraal Camper (€18.999)

We trappen af met de goedkoopste van het stel. Deze jongen komt uit 1998 en kunnen we eigenlijk een klein hotel op wielen noemen. Deze ‘compacte’ versie heeft alles wat je nodig hebt om lekker luxe te kamperen. De oersterke camper heeft maar liefst vier slaapplaatsen, een uitgebreid keukenblok met grote koelkast, toilet en doucheruimte en een uitgebreide woonkamer waar je rustig kan eten of chillen. Verder krijg je er een dikke luifel bij en een ruim fietsenrek. De betrouwbare Hymer zelf heeft 197.000 kilometers op de teller en kan nog jaren mee. Meer informatie vind je hier.

Hymer T698 CL Exclusive Line (€47.950)

Hoe hoger de prijs hoe luxer de campers worden. Zo is de tweede in de lijst een onwijs dikke T698 CL Exclusive Line camper uit 2011 die er als nieuw uit ziet. Dit luxepaardje zorgt ervoor dat jouw vakantie wel heel aangenaam wordt. Zo heeft deze jongen een ‘queensbed’ waardoor het net lijkt alsof je in een hotelkamer ligt te pitten. Verder heeft de Hymer een compacte doucheruimte, grote kookruimte met ovens, een inklapbare tv en maar liefst vier slaapplekken. Om het af te maken staat er maar 53240 kilometers op de teller van de Hymer waardoor hij nog jaren mee kan en zijn waarde behoudt. Meer informatie over de dikke camper vind je hier.

Hymer T698 CL Exclusive Line (€55.500)

Het laatste hotel op wielen is eigenlijk een dikkere versie van de tweede camper in deze reeks. Het is hetzelfde model alleen dan net iets nieuwer en strakker. Het queensbed van deze Hymer is nog net wat luxer, het keukenblok is groter en over het algemeen ziet deze Hymer er gewoon net wat beter uit. Verder heeft de enorme vrijheidsstrijder een aantal handige opties zoals een zonnecelinstallatie, luifel, een fietsenrek en extra opbergruimte aan de zijkant van de camper. Een beest van een camper met maar 62600 kilometers op de teller. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Meer informatie over de camper vind je hier.

Meer camper occasions

Ben je niet zo’n opknapper? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: onbezorgd op reis gaan doe je met deze luxe campers van Hymer
Sluiten