Wheels 6 mrt 2019 Marlon Labrie

Camper occasions: drie campers die schreeuwen om een nieuwe eigenaar

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Vandaag zit er voor de koopjesjagers onder ons helaas even niets tussen. We laten de aantrekkelijk geprijsde vrijheidsstrijders even achter ons en geven vandaag wat aandacht aan tamelijk nieuwe campers die schreeuwen om een nieuwe eigenaar.

Volkswagen Transporter Camper Reimo (37.895,- euro)

We trappen af met een hele dikke Volkswagen Transporter Camper Reimo. De Transporter is ten eerste al een dikke bus om te zien. Dit komt door zijn witte lak, geblindeerde ramen, subtiele spoiler, robuuste ijzeren balken en zijn 18 inch licht metalen velgen. Dat deze jongen er dan ook van binnen geweldig uitziet verbaast ons eigenlijk niets. De camper heeft een strak keukenblok wat een gave industriële uitstraling heeft. Je hebt de beschikking over een ruime ijskast, opbergruimte, vier slaapplekken, airco en een tentdak. Kortom een geweldige camper met ook nog eens een fijne kilometerstand. De vrijheidsstrijder uit 2013 heeft pas 115.941 kilometers op de teller staan waardoor hij nog jaren mee kan! Meer informatie, vind je hier.

Mercedes-Benz off road 4X4 Expedition camper (53.900,- euro)

Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat we officieel de aller dikste camper van marktplaats hebben gevonden. Over dit beest van een Mercedes kunnen we de hele dag schrijven maar we proberen het kort te houden. Deze bijzonder gave Mercedes is gemaakt om de gehele wereld over te reizen en is voorzien van alle gemakken! Ten eerste is hij in 2018 gebouwd op een G-Klasse onderstel met verzwaarde G-Klasse assen en heeft hij een handmatig in te schakelen 4×4.

Verder heeft de 4×4 Expedition een gloednieuw dak en een hele dikke laag nieuwe lak! Naast zijn dikke looks heeft de camper alles wat je nodig hebt om te overleven. De camper heeft een ruim bed wat inklapbaar is tot grote bank met tafel, een keukenblok met gaspitten en wasbak, vele opbergruimte, een buitendouche, een grote koelbox en een lier mocht je echt in de problemen zitten.

Om het af te maken wekt de Mercedes zijn eigen stroom op door een 100 watt motor aangedreven accu en een zonnepaneel. Daarnaast heeft de Mercedes drie brandstoftanks (2 x 70 L benzine en 1 x 70 L LPG) en zitten er vier off-road banden op! Deze jongen is helemaal klaar voor een wereldreis! Meer informatie en foto’s van de ongehoord dikke camper vind je hier.

Mercedes Benz Viano Marco Polo 3.0 (27.000,- euro)

Om nog maar even in de sferen van Mercedes te blijven sluiten we de camper occasions van deze week af met een hele fijne Viano Marco Polo. Deze zeer nette Mercedes is niet alleen jouw ideale camperpartner, maar ook nog eens een heerlijke tourbus! De camper is van alle gemakken voorzien en heeft een net keukenblok met wasbak en kookstel, een standkachel, twee slaapplekken en mooie leren stoelen. Genoeg power? Dat heeft deze jongen wel! De Mercedes-Benz Viano Marco Polo heeft een dikke 3 liter V6 onder de motorkap liggen die 204 pk onder zijn hoede heeft. Hij tilt je iedere bergpas op terwijl jij je niet tot weinig hoeft in te spannen omdat het een automaat is! Een heerlijke camper, meer informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie campers die schreeuwen om een nieuwe eigenaar
Sluiten