Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 13 mrt 2019

Camper occasions: drie puntgave camperbusjes

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Hymer Car Yosemite (67.950 euro)

We trappen af met de nieuwste camperbus uit de vrijheidsrubriek van deze week! Dit beest van een Hymer Yosemite is eigenlijk nog gloednieuw, maar mag alweer op zoek naar een nieuw baasje. Mocht je een flink dikke portemonnee hebben, dan is dit rijdende hotel jouw ideale vakantiepartner. De Hymer is van alle gemakken voorzien en heeft enorm veel rijcomfort door de euro 6 Fiat diesel automaat. Verder heeft de Yosemite een enorm bed, luxe keukenblok, douche en wc, eetruimte, airco, kachel, grote luifel en draaibare bestuurdersstoelen. Kortom een rijdend huis waar je alleen maar je surfplank in hoeft te gooien en naar de Franse kust kan rijden. Meer informatie vind je hier.

Chevrolet schoolbus camper (19.000 euro)

Uiteraard hebben we deze week niet alleen maar ‘saaie’ exemplaren! Deze excentrieke Chevrolet was in zijn vorige leven (je raadt het al) een oersterke schoolbus, maar is sinds 2012 een hele toffe camper. De opvallende vrijheidsstrijder op wielen is gemaakt voor vakantie en is praktisch ingericht. Je beschikt over draaibare stoelen, Keukenblok met wasbak en drie pitten, koelkast, 2-persoonsbed, 1-persoons hoogslaper, een schuifluifel en een fietsendrager voor twee fietsen. De 6.5 liter diesel met 190 pk beukt je iedere berg op en is uiterst betrouwbaar! Kortom een hele dikke camper die ook nog eens opvalt wanneer je daar mee de camping op komt rijden. Meer informatie over de camper vind je hier.

Volkswagen Transporter T3 camper (8.500 euro)

We sluiten af met een Volkswagen Transporter T3 uit 1983 die er voor zijn leeftijd nog onwijs goed uitziet en daarnaast ook nog eens goed te betalen is. De retro camper misstaat met zijn kleur zeker niet op de oranje camping van het aankomende EK of WK en die vrolijke kleur is ook in het interieur terug te vinden. De bus heeft een ruim bed, gasfornuis, koelkast, watertanks, en genoeg verlichting en stopcontacten. Meer informatie vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie puntgave camperbusjes
Sluiten