Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 24 apr 2019

Camper occasions: drie bijzonder gave campers die de weg weer op willen

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Mercedes 508 1972 (7.500,-)

We trappen deze camper occasions serie deze week af met een enorme Mercedes 508 l408G uit 1972! Deze legerkleurige vrijheidsstrijder heeft drie jaar geleden een enorme opknapbeurt gehad waardoor hij nu weer klaar is voor avontuur! Zo rijdt hij nu op diesel, heeft hij een nieuwe onderkant, nieuwe remmen en een beter interieur! De gerenoveerde Benz heeft verder een Franse oven met gaspitten, koelkast, veel opbergruimte, twee slaapplekken en een handige luifel! Hij zou nog een nieuw likje verf kunnen gebruiken, maar daar blijft het ook bij! Een dikke camper voor een fijne prijs. Meer informatie vind je hier.

Chevrolet Wayne Vanguard Ambulance 1978 (7,500,-)

De tweede camper van deze woensdag is er één met een verhaal! Deze Amerikaanse bak is namelijk ambulance geweest maar is omgebouwd tot een volwaardige camper! Zo heeft de Chevy een bed voor twee personen, een keukenblok, 230 volt aansluiting, een gaskachel en een cassette luifel! Hij is belastingvrij maar rijdt wel op benzine waar hij natuurlijk wel wat van lust, mocht dat vervelen dan kan je er een LPG systeem in laten zetten! Verder heb je een gave camper met Amerikaanse roots waar je nog veel plezier van kan hebben. Meer informatie over de Chevy Van vind je hier.

Volkswagen T2b Westfalia 1976 (27.950,-)

We sluiten af met een pareltje! Deze in nieuwstaat verkerende Volkswagen T2b Westfalia is misschien wel de natte droom van vele kampeerliefhebbers! De retro VW heeft waanzinnig gave looks en een reviseerde motor waardoor hij nog jaren mee kan! Verder heeft de Westfalia een redelijk simpel interieur en slaapplek voor drie personen vanwege het klapdak! Om het af te maken krijg je er ook nog een klassieke en vooral bijpassende aanhanger bij zodat je al je spullen in de aanhanger kan laten liggen! Kortom een geweldige Volkswagen camper! Meer informatie over de camper, vind je hier.

Meer camper occasions

Ben je niet zo’n opknapper? Check dan de andere Manners camper occasions.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie bijzonder gave campers die de weg weer op willen
Sluiten