Camper occasions: 3 vintage campers in perfecte staat

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Ditmaal drie excentrieke campers occasions waaronder twee bijzondere Mercedessen en een authentieke Volkswagen T2 camper.

Mercedes-Benz O 309 uit 1981 (19.000 euro)

We trappen af met een puntgave Mercedes-Benz O309 die na zijn tijd bij de Duitse politie is omgetoverd tot avonturier. De Duitse vrijheidsstrijder is drie jaar geleden volledig omgebouwd en het resultaat mag er zijn. De camper occasion heeft een klassieke look van de buitenkant, maar een volledig nieuw interieur aan de binnenkant. Zo beschikt de Mercedes O309 over een king size tweepersoonsbed, compacte keuken met gaspitten, een zitje met tafel en onwijs veel opbergruimte. Daarnaast is de camper ook nog eens motorisch in orde en is hij klaar voor een roadtrip. Meer informatie over de puike Mercedes-Benz O308 vind je hier.

Volkswagen T2 Westfalia uit 1972 (€29.500)

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Uiteraard hebben we ook een puike Volkswagen T2 uit 1972 meegenomen in de wekelijkse camper rubriek. Deze iconische Westfalia is bijzonder, aangezien hij nog een volledig origineel ‘Helsinki’ interieur heeft. Het enige dat vervangen is zijn de gordijntjes. De Volkswagen T2 heeft drie slaapplaatsen, een compact keukentje en een perfect lopende motor. Dit is de camper-droom voor de retroliefhebber. Meer informatie over de Volkswagen T2 vind je hier.

Mercedes-Benz Unimog uit 1965 (€14.950)

Ben je meer een off road koning? Dan is deze unieke Mercedes-Benz Unimog echt wat voor jou. Dit beest van een camper is gemaakt in 1965 en is in de afgelopen 6 jaar omgetoverd tot een bijzonder nette camper met een unieke militaire uitstraling. De Unimog beschikt over alles wat je nodig hebt voor een hele dikke trip. Zo heeft hij een ruim tweepersoonsbed, veel opbergruimte, keuken met koelkast, badkamer met toilet, een luifel, nieuwe accu’s en je kan hem als cabrio rijden. De Unimog rijdt op LPG en heeft pas 54.000 kilometers gemaakt. Een unieke camper die ook nog eens een leuke prijs heeft. Meer informatie over het beest vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet de camper tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: 3 vintage campers in perfecte staat
Sluiten