Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 27 feb 2019

Camper occasions: drie camperbusjes die klaar zijn voor een roadtrip

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Volkswagen T2 Westfalia uit 1978 (18.000,- euro)

Het lijkt net of deze vrijheidsstrijder net van het legendarische Woodstock af komt rijden. De ‘ultieme hipsterbus’ uit 1978 is rijkelijk beschilderd met heerlijke hippie teksten zoals ‘peace, love and music’ waarmee je gegarandeerd de blits maakt op Lowlands. Naast zijn excentrieke looks is de Volkswagen T2 volledig opgeknapt en is hij motorisch in orde. Het interieur is compleet maar kan nog wel wat aandacht gebruiken. Kortom een hele leuke camper die de harten van menige hipsters sneller laat kloppen. Meer info over de vrijheidsstrijder vind je hier.

Land Rover Defender 110 TD5 Camperbus (25.000,-)

Van een lieftallige hipsterbus gaan we door naar een stoere Land Rover Defender camper. De Engelse terreinwagen is in 2015 helemaal opgebouwd tot camper en beschikt over een klein keukenblok en slaapplek voor twee personen. De auto heeft een twee gaspitten, een 40 liter koelkast, extra brandstoftank en een reservewiel drager mocht je het nodig hebben. Ten eerste is het dus een hele dikke bak met maar 134.000 kilometers op zijn teller en daarnaast jouw ideale roadtrip mobiel. Meer informatie over de Land Rover Defender camper vind je hier.

Volkswagen T4 Camperbus (13.500,-)

We sluiten af met de goedkoopste vrijheidsstrijder op wielen van deze week. Hier hebben we een hele degelijke Volkswagen T4 camperbus uit 2001 met nog maar 131.400 kilometers op de teller. De trouwe Volkswagen ziet er hartstikke netjes uit en heeft een fraai interieur. De T4 heeft een fijn keukenblok, slaapplek voor twee personen, een standkachel, een luifel en bustent en een fietsendrager om het af te maken. Deze jongen is helemaal klaar voor een roadtrip naar jouw favoriete vakantieland. Meer informatie over de Volkswagen vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie camperbusjes die klaar zijn voor een roadtrip
Sluiten