Redactie
Redactie Stijl 10 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Calvin Klein en Andrea Somer uit Zweden zijn ‘a match made in heaven’

Calvin Klein maakt esthetisch verantwoorde campagnes en snapt met wie ze moeten samenwerken. Zo vormen Calvin Klein en Andrea Somer ‘a match made in heaven’.

Eerder attendeerden we je al op de Calvin Klein-campagnes met Kendall Jenner en Bella Hadid. Laatstgenoemde zorgde in een andere CK-campagne nog voor de nodige controverse door een robot te zoenen. Waar mensen zich druk om maken. Naast de grote campagnes werkt het merk ook veel samen met influencers en zo maken we het bruggetje naar Andrea Somer.

Andrea Somer in Calvin Klein

Andrea Somer is een personal trainer uit Zweden, die een aantal jaar geleden naar Los Angeles is verhuisd om de american dream te leven. Tijdens een reis door Australië na haar studie kwam ze op het idee om personal trainer te worden. “Ik leefde ongezond, trainde niet en wist dat ik het roer moest omgooien”, zegt ze in een interview. Inmiddels is ze personal trainer bij Equinox en een van de gezichten van Calvin Klein. Best fascinerend eigenlijk: de hele dag is ze vol in training voor die perfecte plaatjes op Instagram. Maar ons hoor je niet zo snel klagen over dit soort dingen. Bekijk de foto’s van deze vruchtbare samenwerking.

Andrea Somer post meer dan alleen shots in Calvin Klein-ondergoed. Check meer foto’s en de video’s op haar Instagram-pagina. Vooral de video’s als personal trainer zijn inspirerend en motiverend, kunnen we je vertellen. “Ik wil mensen inspireren en motiveren om hun doelen te halen. Ik geloof dat technologie en sociale media ons naar meer virtuele betrokkenheid tussen trainer en klant zullen brengen. Mijn doel is om op dit gebied een eigen platform te creëren waarmee”, aldus Andrea Somer.

? Check ook: Naked bikini is dé trend onder celebs: van Swanepoel tot Kardashian

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Calvin Klein en Andrea Somer uit Zweden zijn ‘a match made in heaven’
Sluiten