Indrukwekkend: ‘Call of Duty WWII’-speler haalt maximaal level zonder te schieten

Jelle van Es 13 feb 2018 Media

Als wij aan Call of Duty denken, dan zien we een fijne shooter voor ons. Met name het laatste deel uit de serie, Call of Duty WWII, is erg sterk. De game neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog en biedt een indrukwekkend strijdtoneel. Het is een game die dik de moeite waard is, zoals je in onze uitgebreide review kunt lezen. Je kunt de game echter ook spelen zonder te schieten, iets dat de onderstaande speler voor elkaar heeft gekregen.

Call of Duty WWII zonder te schieten.

De YouTuber These Knives Only besloot om de klassieke schietijzers te laten voor wat het is, en het strijdtoneel te betreden met andere middelen. Door gebruik te maken van throwing knives, de bayonet charge, de shovel, ice pick, en combat knifes wist hij zijn tegenstanders uit te schakelen. En daar is hij zo goed in, dat hij het voor elkaar heeft gekregen om het maximale niveau in de game te halen.

Het gaat om de Master Prestige-status. Iets dat je haalt door elf keer te prestigen. Dat is het halen van level 55 en dan de levelcount weer te resetten. Het kostte hem bijna tweehonderd uur om tot deze prestatie te komen. Daarbij wist hij zo’n 32.000 kills te maken, allemaal met de eerder genoemde wapens.

Call of Duty WWII

Het is overigens niet de eerste keer dat hij zoiets presteert. Eerder wist hij een soortgelijke prestatie neer te zetten tijdens Call of Duty Black Ops 3. Ook bij die game wist hij het maximale niveau te halen zonder gebruik te maken van wapens. En waarschijnlijk gaat hij hetzelfde doen bij de nieuwe Call of Duty. Dat wordt naar verluidt Call of Duty Black Ops 4, die dit jaar waarschijnlijk wordt onthuld.

Reageer op artikel:
Indrukwekkend: ‘Call of Duty WWII’-speler haalt maximaal level zonder te schieten
Sluiten