Zombiemodus Call of Duty WWII moet enger worden dan voorgangers

De zombiemodus uit de Call of Duty-reeks is al een aantal jaar vaste prik. In de modus kun je samen met drie andere vrienden een team vormen en zo hordes aan zombies verslaan.

De laatste jaren was het neerknallen van de zombies voornamelijk een vrolijke aangelegenheid, zeker in Call of Duty Infinite Warfare. Je was zombies aan het afknallen op filmsets uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en de spanning zat hem voornamelijk in het overleven van de hordes aan vijanden. Met Call of Duty WWII wil de ontwikkelaar terug naar de basis. De modus moet weer eng zijn en afgaande op de eerste trailer lijkt dat redelijk te lukken. Je hebt in elk geval geen vrolijke David Hasselhoff meer.

De zombiemodus neemt je mee naar een labyrinth waarin Nazi-wetenschappers er een flink zooitje van hebben gemaakt en hordes aan de meeste gruwelijke zombies hebben gecreeerd. Je bent onderdeel van een team internationale strijders en hebt de opdracht gekregen om hier op te ruimen. Voor de zombiemodus in Call of Duty WWII heeft de ontwikkelaar gebruik gemaakt van een aantal Hollywood-acteurs die hun stem aan de personages hebben verleend. Het gaat daarbij om David Tennant (Dr. Who, Broadchurch), Elodie Yung (G.I. Joe: Retaliation, Daredevil), Katheryn Winnick (Vikings, The Dark Tower) Udo Kier (Blade, Melancholia) en Ving Rhames (Pulp Fiction, Mission Impossible – Rogue Nation).

Call of Duty WII ligt vanaf 3 november in de winkel. Naast de bovenstaande zombiemodus krijgt de game ook een singleplayervariant en een multiplayermodus, die zich beiden in de Tweede Wereldoorlog afspelen. Als je de game pre-ordert krijg je bovendien op 25 augustus toegang tot de beta van de game.

Reageer op artikel:
Zombiemodus Call of Duty WWII moet enger worden dan voorgangers
Sluiten