Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Warzone patch: groot in formaat, niet in content

Door de intelligente lockdown zitten we nu vaker thuis. Bij veel mannen betekent dit dat de PlayStation of Xbox wat vaker aangezwengeld wordt om een potje Call of Duty te spelen. Die game is nu nog weer een stapje beter geworden, want er is een nieuwe patch. Deze brengt de nodige veranderingen in zowel de gewone multiplayer als in Warzone.

Altijd goed, maar je moet wel even wat ruimte vrijmaken op je harde schijf en vervolgens geduld hebben. De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone patch is namelijk 15 GB groot. Een flinke aanslag op je HDD, dus daar wil je wel voor terugkrijgen. Helaas is dat wel wat minder dan je zou verwachten van zo’n grote patch.

Weinig grote toevoegingen

Ontwikkelaar Activision laat weten dat er vooral updates doorgevoerd zijn in de game. Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone zijn als het waren nog een keer goed strak getrokken. Dit maakt de game nog weer een stukje beter, maar je zult het niet direct gaan merken. Dat is toch een kleine domper. Als je 15 GB binnen hengelt verwacht je toch iets meer.

Brengt deze Call of Duty patch dan helemaal niets nieuws met zich mee? Zo erg is het gelukkig niet. Als je de 15 GB grote update binnengehaald hebt, kun je namelijk wel met een aantal nieuwe playlists aan de slag. Zo heb je de Shoot the Ship 24/7 playlist, die nu ook met de gameplayvarianten Cranked en Grind worden aangeboden. Daarnaast heeft ook de Gunfight-modus een paar nieuwe varianten gekregen.

Call of Duty neemt je Playstation over

Modern Warfare en Warzone zijn beiden door de update weer een stukje beter geworden, maar tegen welke prijs? Langzaam maar zeker beginnen deze games de harde schijf van je PlayStation 4 of Xbox One steeds verder over te nemen. Inmiddels neemt de gecombineerde installatie van de originele game plus Warzone nu 170 GB in beslag. Behoorlijk pittig gezien het feit dat de gemiddelde console een 500 GB harde schijf heeft.

Heb je even genoeg gehad van Call of Duty? Check dan hier de vijf beste games die in de afgelopen weken verschenen zijn.

Reageer op artikel:
Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Warzone patch: groot in formaat, niet in content
Sluiten