Call of Duty battle royale mode Warzone nu voor iedereen gratis te spelen

Als je gisteravond je PlayStation 4, Xbox One of pc hebt aangeslingerd, dan heb je het ongetwijfeld al gezien: Warzone is nu speelbaar. Dit is de battle royale modus voor Call of Duty: Modern Warfare. Leuk voor gamers die de game al hebben, maar ook voor nieuwkomers. Warzone is namelijk gratis te spelen voor iedereen.

Mocht je Call of Duty: Modern Warfare niet in huis hebben, dan kun je nu dus alsnog met de game aan de slag. Maar je moet niet denken dat je nu meteen online kan duiken. De stand-alone versie is namelijk groot. Heel groot. Voordat je kunt spelen moet je namelijk tussen de 80 en 101 GB binnenhalen. Hopelijk heb je een beetje snel internet thuis, anders ben je nog wel even bezig.

Gratis battle royale modus voor Call of Duty

Heb je Call of Duty: Modern Warfare al wel op PlayStation 4, Xbox One of pc staan en netjes alle updates gedownload? Dan valt de pijn gelukkig nog wel mee. De update is in dat geval namelijk tussen de 18 en 22 GB. We raden je zeker aan om Warfare te downloaden. Deze update voegt namelijk echt wel wat toe aan de al zeer uitgebreide game.

Call of Duty: Warzone geeft je namelijk de kans om met twee nieuwe gamemodi aan de slag te gaan. De eerste is natuurlijk de lang verwachte battle royale modus. Hierin word je samen met 149 anderen in een enorme arena gedropt. De laatste die over is wint. De spelmodus kennen we natuurlijk van games als Fortnite, PUBG en Call of Duty: Mobile. Net als Call of Duty: Modern Warfare is ook Warzone cross-platform. Dat betekent dat mensen met een Xbox, PlayStation en pc dus tegen elkaar kunnen spelen.

Dit doe je in een nieuwe en vooral enorme map genaamd Verdanks. Hier kun je vrij rondrennen, maar ook gebruik maken van nieuwe voertuigen. Zo is er nu een ATV voor twee personen, maar ook grotere voertuigen. Van een Tactical Rover tot een helikopter. De meest opvallende toevoeging is de Gulag. In deze kleine gevangenis belanden de twee spelers die als eerst dood zijn gegaan. Zij nemen het tegen elkaar op in een 1 op 1 en de winnaar keer terug op het slagveld.

Warzone brengt nieuwe game modus

Een leuke toevoeging, maar Call of Duty: Warzone heeft nog meer te bieden. Zo is er ook een spelmodus genaamd Plunder. Hierin moet je zoveel mogelijk geld verzamelen. Dit kan door het te vinden, maar ook door tegenstanders neer te schieten en in-game contracts te voltooien. Kortom, meer dan genoeg nieuwe content om je weer even zoet te houden. En dus ook nog helemaal gratis

Reageer op artikel:
Call of Duty battle royale mode Warzone nu voor iedereen gratis te spelen
Sluiten