Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Game 27/08/2020

Eerste trailer onthult keiharde shooter Call of Duty: Black Ops Cold War

Na een week vol vage teasers, hints en gelekte informatie is het eindelijk zover: Call Of Duty: Black Ops Cold War is onthuld. Het nieuwste deel uit de langlopende reeks van ontwikkelaar Treyarch. Oftewel, schieten geblazen!

De game komt uit op 13 november en wordt een direct vervolg op de originele Black Ops. Je hebt dus nog even om het originele aan te slingeren en vol nostalgie je geheugen op te frissen. De nieuwe game werd, geheel toepasselijk, onthuld in Warzone. Dat is de Battle Royale-modus van de huidige COD.

Call Of Duty: Black Ops Cold War

Middels een dijk van een trailer werd het nieuwe schietfestijn uit de doeken gedaan. De franchise keert terug naar 1981. Misleiding en intriges zijn de norm, want de Koude Oorlog staat op ontploffen. De game mengt volgens uitgever Activision popcultuur uit de jaren tachtig met een samenzweringsverhaal om je vingers bij af te likken.

Spelers reizen over de hele wereld als elite-operatives. Locaties als Turkije, Vietnam, Oost-Berlijn en Mosou gedurende het Sovjettijdperk komen voorbij in de trailer. Je hebt als speler slechts één doel: een complot stoppen waar al tientallen jaren achter de schermen aan is gewerkt. Jouw enige hoop: het spoor dat een schimmig figuur genaamd Perseus achter heeft gelaten. Een Russische spion die echt heeft bestaan.

Mason en multiplayer

Oh ja, en Mason uit de eerste Black Ops keert terug! Check hieronder vooral snel de trailer. De muziekkeuze is in ieder geval briljant en zet meteen de sfeer ijzersterk neer. Heerlijk! Meteen weer een compleet andere vibe dan bijvoorbeeld Modern Warfare.

Maar goed, allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk draait het bij Call of Duty natuurlijk voor de meeste gamers om de multiplayer. Maak je echter geen zorgen: die modus van Call of Duty: Black Ops Cold War wordt op 9 september onthuld. Nog even geduld hebben dus!

Reageer op artikel:
Eerste trailer onthult keiharde shooter Call of Duty: Black Ops Cold War
Sluiten