Nieuwe ‘Call of Duty: WWII’-trailer belooft ons een epische singleplayer-ervaring

Over minder dan twee maanden ligt de nieuwe Call of Duty al in de winkels. De multiplayer hebben we inmiddels veelvuldig voorbij zien komen en we hebben hem zelfs al gespeeld. Dat het online goed zit weten we inmiddels dus wel, maar op het singleplayer front was het tot zover nog akelig stil. Daar komt nu verandering in.

De eerste volwaardige singleplayer trailer is namelijk verschenen en laat zien dat de game meer is dan een online knalfestijn. In de eerste beelden van de verhaalmodus zien we Ronald Red Daniels. Een jonge Amerikaanse soldaat die zijn thuisland verlaat om Europa te bevrijden van de de Duitse bezetters. Soortgelijke verhaallijnen hebben we al vaker gezien, maar toch is deze trailer een goede reden om enthousiast te worden.

Hakenkruizen en de Holocaust

Zo gaat Call of Duty: WWII één van de belangrijkste slagen uit de Tweede Wereldoorlog opnieuw tot leven laten komen, namelijk D-Day. We beleefden deze invasie al vaker op digitale wijze, maar nog nooit waren de graphics zo levensecht. We verwachten dan ook dat deze missie een bijzonder intense ervaring gaat worden.

Nadat je de stranden van Normandië overleefd hebt, trek je verder richting Duitsland. Je zult moeten strijden in de Ardennen, het Hürtgenwald en andere iconische locaties uit de oorlog. Opvallend is dat we in de trailer ook hakenkruizen en Jodenvervolging voorbij zien komen. Call of Duty is altijd al een game geweest die controverse niet uit de weg gaat, zo bewijzen ze nu opnieuw.

Must-buy

De multiplayer is weer als vanouds en als we deze trailer mogen geloven, wordt ook de singleplayer een intense ervaring. Gooi daar nog de welbekende zombie-modus bij en je hebt een game waar de fans al jaren op wachten. Wil je meer weten over de game of over onze ervaring met de multiplayer? Klik dan hier.

Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november voor de Playstation 4, Xbox One en pc.

Reageer op artikel:
Nieuwe ‘Call of Duty: WWII’-trailer belooft ons een epische singleplayer-ervaring
Sluiten