‘Call of Duty: WW2 DLC The Resistance’ nu ook voor de Xbox One en pc beschikbaar

Als jij Call of Duty: WW2 nog regelmatig speelt en daarbij gebruik maakt van de Xbox One of de pc, dan hebben we goed nieuws. Vanaf vandaag is de eerste grote uitbreiding voor de game, The Resistance, ook voor deze platformen beschikbaar. Ongeveer een maand geleden kwam de uitbreiding al uit, maar was hij net zoals de andere uitbreidingen voor de game eerst exclusief voor PlayStation 4-bezitters. Daar is nu dus een einde aan gekomen.

Call of Duty: WW2 DLC The Resistance voor Xbox One en pc

En dat betekent dus dat je aan de slag kunt gaan met nieuwe uitdagingen. The Resistance is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los te koop voor zo’n vijftien euro. Daarvoor krijg je drie nieuwe multiplayer-maps, een nieuwe map voor de heerlijke War-modus en een interessante uitbreiding op de toch al fijne Zombie-modus. Kortom, genoeg te beleven in de nieuwe update. Voor de veteranen is het leuk om te weten dat één van de beschikbare maps een remake is van een oude bekende uit Call of Duty Modern Warfare 3.

Eerder kregen we al te maken met een nieuwe class in de vorm van de Ressistance Division. Spelers die een personage maken in de Resitance Division krijgen toegang tot de Tactical Knife Skill, een nieuw 9mm SAP pistool en een paar andere voordelen, zoals de mogelijkheid om de map van de tegenstander te saboteren. Kortom, ideaal om te proberen in combinatie met de nieuwe uitbreiding die je op staat te wachten. Wij hebben hem destijds al op de PS4 gespeeld en daar viel hij zeker in de smaak. Met name het level in Parijs is een feest om te spelen. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze uitgebreide review.

Reageer op artikel:
‘Call of Duty: WW2 DLC The Resistance’ nu ook voor de Xbox One en pc beschikbaar
Sluiten