‘Call of Duty Black Ops 4’ nu ook echt aangekondigd

We wisten eigenlijk al dat de nieuwe Call of Duty in de reeks Call of Duty Black Ops 4 zou gaan worden. Daarvoor waren de geruchten te hardnekkig en zagen we NBA-vedette James Harden al met een pet rondlopen. En nu is de kogel ook echt door de kerk. Call of Duty Black Ops 4 komt er aan en ja, in het logo zien we inderdaad dat Activision zelf de game Call of Duty Black Ops IIII noemt. Wij vinden de 4 echter wat makkelijker lezen.

Call of Duty Black Ops 4: wat weten we

Naast de aankondiging van Call of Duty Black Ops 4 weten we eigenlijk nog niet al te veel. De game wordt ontwikkeld door Treyarch, die verantwoordelijk was voor de voorgaande Black Ops-games. Zij zijn na de release van Black Ops 3 al snel aan de slag gegaan met de ontwikkeling van Call of Duty Black Ops 4, waardoor die game bij de release ruim twee jaar in ontwikkeling is geweest. De releasedatum is 12 oktober. En dat is bijna een maand eerder dan dat een gemiddelde Call of Duty-game verschijnt.

call of duty black ops 4

Red Dead Redemption 2

Dat heeft weer alles te maken met de release van Red Dead Redemption 2. Deze verschijnt op 26 oktober en de meeste uitgevers verwachten dat die game heel erg veel verkocht gaat worden. Dat betekent weer dat consumenten minder geld hebben om andere games te kopen. Activision wil met een vroege release proberen om alsnog een verkoopsucces van Call of Duty Black Ops 4 te maken. Beelden van de game hebben we nog niet, want pas op 17 mei wordt de game echt onthuld. Hopelijk krijgen we dan zowel beelden van de single- als de multiplayer modus, maar de verwachting is dat eerst het verhaal van de game centraal komt te staan. Volgens de geruchten speelt de game zich af in de moderne tijd en heb je net als bij Call of Duty WWII te maken met het idee van ‘boots on the ground’. Dat betekent dat je niet met jetpacks of turboslides te maken hebt.

Reageer op artikel:
‘Call of Duty Black Ops 4’ nu ook echt aangekondigd
Sluiten