De ultieme mannen-serie ‘Californication’ verdwijnt binnenkort van Netflix

We doen ons uiterste best om jullie op de hoogte te houden van alle toffe series die naar Netflix komen, maar helaas hebben we vandaag minder goed nieuws. Waar de streaming-gigant vaak nieuwe series verwelkomt, nemen ze ook regelmatig afscheid van oudere series. Meestal kunnen we deze wel missen, maar ditmaal verdwijnt er een klassieker die veel mannen gaan missen: Californication.

De serie vertelt het leven van de uitgebloeide schrijver Hank Moody. Zijn vrouw verlaat hem voor een ander en hij valt in zwart gat. Zijn voorliefde voor drank, mooie vrouwen en seks helpen niet om er weer bovenop te komen. Dat klinkt allemaal behoorlijk dramatisch, maar tussen de ellende door probeert hij zo veel mogelijk van het leven te genieten. En dat lukt hem aardig. Het resultaat is een heerlijke comedy.

Netflix neemt afscheid van Californication

De zeven seizoenen die zijn verschenen, staan inmiddels al drie jaar op Netflix. Helaas verlopen de rechten die Netflix heeft aan het einde van deze maand. Het kan natuurlijk nog zo zijn dat Netflix deze alsnog verlengd, maar wij zouden het er niet op gokken. Dus mocht je deze briljante serie nog niet gezien hebben, dan heb je nog tot het einde van januari om alles te bingen. Wacht daar niet te lang mee, want met 84 afleveringen van +/- 28 minuten heb je nog de nodige uren plezier in het verschiet. Kijk alle afleveringen van Californication hier, zolang het nog kan.

De imposante veroveringen van Hank Moody

Reageer op artikel:
De ultieme mannen-serie ‘Californication’ verdwijnt binnenkort van Netflix
Sluiten