Het leed dat ‘een cadeau voor je vriendin kopen’ heet… Probeer dit eens!

Tenzij jouw wederhelft je een lijstje meegeeft, is cadeautjes kopen een crime. Met de cadeautjesmaand der cadeautjesmaanden in het vooruitzicht, is het helemaal geen slecht idee om alvast wat inspiratie op te doen. Met deze presentjes zit je sowieso goed. 

Weekendje weg

Stiekem is een cadeautje natuurlijk het allerleukst als je er zelf ook nog iets aan hebt. Naar het buitenland is op dit moment wellicht nog niet zo’n goed idee, maar ook in Nederland is er genoeg te doen en te zien. Al eens naar de Zeeuwse kust geweest? Schotse Hooglanders gespot in Zuid-Kennemerland? Of in een bootje door de Biesbosch gevaren? Zie je het niet zitten om überhaupt de deur uit te gaan, dan kun je zelfs een ‘weekendje weg’ plannen in je eigen huis. Een heerlijke exotische maaltijd om mee te starten, gevolgd door Caribische cocktails en om het af te maken een heuse in home bioscoop. Matrassen op de grond, ontelbaar veel kussens erbij, lekkere snacks binnen handbereik en klaar is kees!

Let’s get physical

Weet je nog dat je vroeger begin december een kalender kreeg om af te tellen naar Kerst? In ieder vakje zat een chocolaatje en hoewel je liever alles in een keer had opgegeten, was wachten toch ook wel heel spannend… EasyToys heeft zo’n kalender ontwikkeld, maar dan voor volwassenen. De Naughty & Nice adventskalender wordt discreet bij je thuis afgeleverd en – als je je in kunt houden en niet direct alle vakjes opent – heb je er maar liefst 24 dagen plezier van. Met leuke (en spannende) goodies als een koppelvibrator, een buttplug en verschillende kleine hebbedingetjes voor jullie allebei, is coronaproof binnenblijven voor jullie geen enkel probleem meer. 

Een luchtje

Beetje standaard is het wel, maar heb je echt geen idee wat je moet kopen, dan is een lekker luchtje eigenlijk altijd goed. Probeer er van tevoren achter te komen wat ze lekker vindt. Houdt ze van zoet? Of juist van spicy? En moet het een subtiele geur zijn of houdt ze ervan dat de hele kamer naar haar ruikt als ze die verlaat? Kortom: doe wat research. Een goede maatstaaf zijn de andere parfums die ze heeft. Onthoud de namen van die parfums en ga daarmee naar een parfumerie. Aan de hand daarvan kunnen de medewerkers je vast een duwtje in de juiste richting geven. 

Bling bling

Ze zeggen het niet voor niets: diamonds really are a girls best friend. Weinig vrouwen worden niet blij van een nieuw kettinkje, armband, ring of horloge. Net als bij het parfum geldt ook hier: doe je research. Zorg ervoor dat het sierraad past bij wie zij is en geef het niet alleen omdat jij ‘het wel mooi’ vind. Weet je niet zeker waarmee je jouw geliefde een plezier doet, dan kun je haar ook gewoon meenemen naar de juwelier. Het is dan misschien geen verrassing meer, maar dan weet je in ieder geval zeker dat je haar iets geeft dat ze graag (en vaak) zal dragen.

Een persoonlijke noot

Weinig cadeautjes doen het zo goed als een goed doordacht persoonlijk presentje. Neem haar mee naar het rest​aurant waar jullie een eerste date hadden, laat een leuke foto van jullie tweetjes afdrukken en geef ‘m een mooie plek in de woonkamer of schrijf een ouderwetse liefdesbrief. Het hoeft allemaal geen fortuin te kosten – laat haar gewoon weten hoe belangrijk ze voor je is!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Het leed dat ‘een cadeau voor je vriendin kopen’ heet… Probeer dit eens!
Sluiten