A. de Jong
A. de Jong Stuff 9 jul 2019

De C Seed 301 Outdoor TV is een next level bakbeest

Net als smartphones zijn tegenwoordig alles televisies goed. Maar de C Seed 301 Outdoor TV is een next level bakbeest. Die overtreft alles.

C Seed 301 Outdoor TV

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een televisie voor buiten. Je kent het wel: voetbal op televisie, bloedheet buiten, dus sleep je de televisie naar buiten met een paar verlengsnoeren om door de zon uiteindelijk niks te kunnen zien. De C Seed 301 Outdoor TV heeft een speciaal beeldscherm dat scherp genoeg is om wel buiten televisie te kijken. Met een lichtsterkte van 4.500 nits, een contrastverhouding van 4.500:1 en een 48-bit kleurdiepte blijft het beeld zelfs helder als de zon erop schijnt

Dat gezegd hebbende, de C Seed 301 Outdoor TV lijkt vooral weggelegd voor mensen met een peperduur penthouse of iets dergelijks, te weten dat de televisie een verwachte verkoopprijs heeft van 1,5 miljoen euro. Daarvoor krijg je dan wel weer ‘s werelds grootste buitentelevisie. Ook de grootte zit in de naam vermeld, de buitentelevisie heeft een 301-inch scherm. Schrik niet, dat is 762 centimeter van linksboven naar rechtsonder.

c seed 301 outdoor tv, samsung, next level

De enorme C Seed 301 Outdoor TV heeft een body van koolstofvezel en titanium en is met één druk op de knop volledig in te klappen en weg te werken. Met diezelfde druk op de knop laat je ‘m weer opdoemen en uitklappen. En dan kun je op je balkon genieten van 281 biljoen kleuren. En wees gerust, dit bakbeest kan de weerelementen weerstaan. De televisie beschikt over HDR-technologie, een 4K-scherm en zes full-range speakers naast drie subwoofers met een gezamenlijke output van 2.700 watt. Ja, een aardig televisietje.

De C Seed 301 Outdoor TV komt later dit jaar op de markt. Mocht je eerder een buitentelevisie nodig hebben, check dan alvast de ‘kleinere’ buitenmodellen van het merk. Check ook de Samsung Galaxy Fold, een smartphone met eveneens een opvouwbaar scherm.

Reageer op artikel:
De C Seed 301 Outdoor TV is een next level bakbeest
Sluiten